S. O. S. Elegem van. Kajamánia?
Padlón vagyok gyerekek.
Nem birok normálisan étkezni.Olyan mintha függő lennék és amint meglátom a kaját nem birom legyűrni a vágyat. És nem csak egyszer-egyszer.Mostanában minden nap.Próbálok keveset enni,és van amikor sikerül , de aztán másnap mindent triplán pótolok.Ma például magamba tömtem vagy 12 szelet sütit,madártejet,sültkruplit,egy tábla csokit,és már rosszul vagyok a kajától,fáj a gyomrom és feszül a hasam,de a szerveztetem még mindig üvőlt érte.
Mi lehet erre e megoldás? Mindig van itthon mindenféle kaja szem előtt mert állandóan süt-főz mindenki.Kértem őket hogy ne csináljanak vagy akkor rakják el,de mindig szem előtt van minden...elegem van magamból :|
70 kiló vagyok és 168 venti...a célom az 56, de azthiszem ez csak egy nagy plátói álom. tegnap már megfordult a fejemben hogy kihánytatom magammal az egészet,de aztán rájöttem hogy én annál okosabb vagyok,igy nem tettem. de már annyira rossz ez igy :/
a sporttal nincs gondom,mert minden másnap egy órát mozgok.
Van erre valami megoldás,vagy törődjek bele hogy kövér vagyok?
Köszönöm előre is a válaszotokat...
ja,amugy 16 éves vagyok.

köszönöm szépen a válaszokat,télleg :)
örülök hogy ilyen sokan irtatok, és azthiszem egy jó adag kitartással megküzdök vele valahogy :)
amugy egyikőtök kérdezte a tablettát,olyat nem szedtem még vasamra,maltofert irnak fel mindig. Különben egy éve voltunk szívdokinál, és aztmondta szivbillentyű zavarom van, de aztán most is elmentünk, és aztmondják már nincs,szóval ezt nemértem :D de különben télleg sokszor érzem magam rosszul.
mégegyszer köszönöm,és sok kitartást kivánok mindenkinek,aki velem egy cipőben jár. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!