Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » S. O. S. Elegem van. Kajamánia?

S. O. S. Elegem van. Kajamánia?

Figyelt kérdés

Padlón vagyok gyerekek.

Nem birok normálisan étkezni.Olyan mintha függő lennék és amint meglátom a kaját nem birom legyűrni a vágyat. És nem csak egyszer-egyszer.Mostanában minden nap.Próbálok keveset enni,és van amikor sikerül , de aztán másnap mindent triplán pótolok.Ma például magamba tömtem vagy 12 szelet sütit,madártejet,sültkruplit,egy tábla csokit,és már rosszul vagyok a kajától,fáj a gyomrom és feszül a hasam,de a szerveztetem még mindig üvőlt érte.

Mi lehet erre e megoldás? Mindig van itthon mindenféle kaja szem előtt mert állandóan süt-főz mindenki.Kértem őket hogy ne csináljanak vagy akkor rakják el,de mindig szem előtt van minden...elegem van magamból :|

70 kiló vagyok és 168 venti...a célom az 56, de azthiszem ez csak egy nagy plátói álom. tegnap már megfordult a fejemben hogy kihánytatom magammal az egészet,de aztán rájöttem hogy én annál okosabb vagyok,igy nem tettem. de már annyira rossz ez igy :/

a sporttal nincs gondom,mert minden másnap egy órát mozgok.

Van erre valami megoldás,vagy törődjek bele hogy kövér vagyok?

Köszönöm előre is a válaszotokat...

ja,amugy 16 éves vagyok.

2010. febr. 14. 20:19
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
Könnyű annak pofázni,aki sosem volt ilyen cipőben...és akinél ez már betegség?Elég baj ez nekünk,önmarcangolás minden harapás után,lelkiismeretfurdalás egy szelet süti elfogyasztása után...tudod te mit is érez az ember?Ha nem tudsz normálisan hozzászólni,akkor kussolj,de mélyen!
2010. febr. 15. 11:32
 22/24 anonim ***** válasza:
52%
Te marcangolod magadat, abbahagyni azonnal. Honnan veszed, hogy nem voltam hasonló cipőben? Szerinted kinek hihetsz?
2010. febr. 15. 11:35
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
szerintem keress fel egy szakembert mert táplálkozási zavarod van. ha egyedül nem tudsz vele megbirkózni akkor segítséget kell kérni. én most hiába írom, hogy napi 5-6x egyél nagyon kicsi adagot, ha te nem bírod megállni , hogy keveset egyél. És az a baj, ha így folytatod akkor egyre többet és többet fogsz enni és egyre jobban hízol. keress valami más örömforrást , foglald el magad, sokan azért esznek mert unatkoznak. semmiképp se törődj ebbe bele, mert lehet ezen változtatni.
2010. febr. 15. 13:40
 24/24 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen a válaszokat,télleg :)

örülök hogy ilyen sokan irtatok, és azthiszem egy jó adag kitartással megküzdök vele valahogy :)

amugy egyikőtök kérdezte a tablettát,olyat nem szedtem még vasamra,maltofert irnak fel mindig. Különben egy éve voltunk szívdokinál, és aztmondta szivbillentyű zavarom van, de aztán most is elmentünk, és aztmondják már nincs,szóval ezt nemértem :D de különben télleg sokszor érzem magam rosszul.

mégegyszer köszönöm,és sok kitartást kivánok mindenkinek,aki velem egy cipőben jár. :)

2010. febr. 15. 22:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!