Gyenge sz@r vagyok. Elegem van. Mit tegyek?
nem vagy egyedül
én ma kezdtem el, sokadjára, de bízok magamban, muszáj bizonyítanom magamnak !
Paraméterek?
Én már elértem a kitűzött célom,sőt sokkal többet elértem mint amennyire gondoltam. Az első két hét valami hihetetlenül kegyetlen s nehéz,de csak ezen kell túllépni és utánna már minden simán megy. Plussz ahogy látod olvadni a kilókat az is nagy erőt ad. Mikor majd eléred a célod az valami eszméletlen boldogságot ad.
Meg mikor bemész egy boltba és azt vehetsz meg amit akarsz mert minden jól áll,na ezért az érzésért megéri:)
Ne add fel!
Először írd meg hány centi hány kiló vagy!
Olvasgass életmódváltással kapcsolatban. Inkább ez, mint a diéta.
Mozogj valamit. Ha nagy a súlyfelesleg, először még nem megterhelő mozgásfajta kell, hiszen az is tönkretehet.
Ha még nem állsz készen nagy változásokra, az ételadagodat csökkentsd folyamatosan, míg mondjuk 1200 kalóriára nem mész. Szerintem ha már kevesebbet viszel be is nagyon sokat használ - legalábbis ez a tapasztalatom.
Tudom, hogy nehéz, és nincs motivációja az embernek, ha azt látja, hogy képtelen rá. De ha nincs bármilyen betegséged, ami gátolna, próbálgasd. Nem azonnal lesz eredmény, és súlyfeleslegtől függő, hogy milyen ütemben fog lemenni, de le fog. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!