Hogyan tudnám fejleszteni a motivációmat, hogy végre megtudjak szabadulni a nem kevés súlyfeleslegemtől, tudom én vagyok a hibás, s helyettem nem tudja senki véghezvinni, de mindig gyenge vagyok?
Figyelt kérdés
mintha kihagyták volna belőlem az akaraterőt... Pedig egészségügyi szempontból is MUSZÁLY lenne lefogynom, viszonylag fiatal vagyok előttem az élet... és valahogy fejlesztenem kellene a motivációs készségemet, vagy nem tudom. segítség :(2009. okt. 27. 14:40
1/5 anonim válasza:
Ragasz ki egy régi képed a hütöre, amikor még csinibb voltàl! Vagy egy elérhetö ideàl képét! Ha reggel felkelsz, minden reggel, programozd àt az agyad! Pl. 70kg vagyok ezt mond el min. 10x magadban a tükörbe nézve, vagy amennyi lenni szeretnél! Ja és ne görcsölj a fogyàson, aminek le kell menni az lefog! :) Kitartàs Csajszi! Menni fog! :)
2/5 anonim válasza:
Nekem is ez a bajom,igaz,rajtam már csak 5kg van,de már leadtam 7-et,most egy pár hónapja megállt,és nem fogyok,ha már elindul a fogyás,akkor könnyebb,mert látod magadon a változást,és ez motivál a legjobban,tehát csak elkezdeni nehéz!!!!
3/5 anonim válasza:
én úgy csináltam , hogy lefényképeztem magam bikiniben elölről hátulról és oldalról..na az kellő motivációt adott :))
4/5 anonim válasza:
Nekem az adott kitartást, hogy amikor este (bármikor) enni akartam és már indultam a hűtő felé, a férfira gondoltam, akibe szerelmes vagyok, majd arra, hogy ő milyen rohadt jól néz ki, én meg milyen szarul.
SEGÍTETT
5/5 anonim válasza:
Nekem csak egy alkalmi nacim van,és nem ért be szepterben,elhatároztam,hogy mindenszentekre bekell érnie,láss csodát ma már jó volt rám.Nem hagyom abba,mert a farmerjaim is szűkek,és nincs pénzem másikra.Karácsonyra még négy kilót szeretnék fogyni,Áprilisra még négyet.Nyáron szeretném felvenni a bikinimet úgy hogy ne szégyeljem magam.Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!