Az energiaital lenne a hibás?
Régebben vékony voltam anélkül, hogy figyeltem volna az étrendemre, de a fogamzásgátló szedésének elkezdésével egyidőben szépen lassan felszedtem kb. 7 kilót, ami azóta meg sem mozdul, pedig már mindent kipróbáltam:( (meg se mozdul a súlyom se föl, se le)( a fogamzásgátlót is már régóta nem szedem)
Egy dologról nem tudok lemondani és az a napi egy energiaital... Lehet, hogy az lenne hibás?
A kávét nem tudom meginni, főleg nem cukor nélkül.
Mennyiben számíthat az energiaital?
Biztos, hogy nem emiatt van.
Egyik barátnőm is hízott a fogamzásgátlótól (70 kilóról ment fel 78-ra.) Abbahagyta, Ő sem fogyott egyből vissza.
Ez pár éve volt, most 65 kg.
Köszi a válaszokat. Nem tudok már mire gondolni:(
Reggelire megiszom az egy energiaitalt, két óra körül ebédelek, és még hét előtt vacsizok. Nem eszek nagy adagokat, nem nasizgatok, csak nagyon ritkán. Nem iszok más cukros üdítőt.
Régen sem ettem kevesebbet, csak akkor még kóláztam és csokiztam is mindennap:(( igaz energiaitalt nem ittam...
El vagyok keseredve:(((
Te magad bizonyítod, hogy nem hízol az energiaitaltól: "felszedtem kb. 7 kilót, ami azóta meg sem mozdul ... nem tudok lemondani és az a napi egy energiaital" a súlyod stabil. Ilyenkor energetikailag egyensúlyban vagy: annyi energiát viszel be, mint amennyit elhasználsz. Valószínű, hogy a bogyó szedésekor kicsit többet ettél (ez hormonális hatásra történik), ami miatt felszedtél pár kilót. Ezután hiába tértél vissza a kevés kajára, újra beállt az egyensúly, csak 7 kilóval magasabb értéken. :-D Remélem értelmesen magyaráztam el...
(Az energiaitalban nagyon kevés energia van... kevesebb, mint a kólában. Ha a sztenderd 2dl-es kiszerelést fogyasztja valaki, attól biztosan nem hízik. Persze, ha a másfél literes petpalackosat, az más kérdés.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!