Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Az energiaital lenne a hibás?

Az energiaital lenne a hibás?

Figyelt kérdés

Régebben vékony voltam anélkül, hogy figyeltem volna az étrendemre, de a fogamzásgátló szedésének elkezdésével egyidőben szépen lassan felszedtem kb. 7 kilót, ami azóta meg sem mozdul, pedig már mindent kipróbáltam:( (meg se mozdul a súlyom se föl, se le)( a fogamzásgátlót is már régóta nem szedem)

Egy dologról nem tudok lemondani és az a napi egy energiaital... Lehet, hogy az lenne hibás?

A kávét nem tudom meginni, főleg nem cukor nélkül.

Mennyiben számíthat az energiaital?

2011. jan. 10. 20:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
nem tudom, hogy amiatt-e, de igyál cukormenteset, és (bár továbbra sem egészséges, de hízás szempontjából) probléma megoldva.
2011. jan. 10. 20:55
 2/12 A kérdező kommentje:
A cukormentest próbáltam (2 hónapig azt ittam), de semmi változás:( Elvileg jóval kevesebb kalória van benne, de nem tudom:((
2011. jan. 10. 20:57
 3/12 anonim ***** válasza:
napi egy energiaitaltól tuti nem híznál el.(mondjuk nem egészséges de az más dolog) nézd meg miket eszel , mennyit és mikor és mennyit mozogsz mellé.
2011. jan. 10. 21:08
 4/12 anonim ***** válasza:

Biztos, hogy nem emiatt van.

Egyik barátnőm is hízott a fogamzásgátlótól (70 kilóról ment fel 78-ra.) Abbahagyta, Ő sem fogyott egyből vissza.

Ez pár éve volt, most 65 kg.

2011. jan. 10. 21:32
 5/12 anonim ***** válasza:
én sem tudtam lemondani a napi 1 energiaitalról, ezt jutalomnak fogom fel. nekem zökkenőmentesen mennek le a kilók, már -10nél járok. sztem annyi, hogy reggel idd, és kész. én hellt iszom, 115 kcal, 25 g ch. teljesen belefér.
2011. jan. 10. 21:46
 6/12 anonim ***** válasza:
56%
Simán lehet. A cukormentestől is.
2011. jan. 10. 22:02
 7/12 anonim ***** válasza:
És a cukormentestől mégis mitől?
2011. jan. 10. 22:10
 8/12 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat. Nem tudok már mire gondolni:(

Reggelire megiszom az egy energiaitalt, két óra körül ebédelek, és még hét előtt vacsizok. Nem eszek nagy adagokat, nem nasizgatok, csak nagyon ritkán. Nem iszok más cukros üdítőt.

Régen sem ettem kevesebbet, csak akkor még kóláztam és csokiztam is mindennap:(( igaz energiaitalt nem ittam...

El vagyok keseredve:(((

2011. jan. 10. 22:24
 9/12 anonim ***** válasza:
számold össze pontosan, hogy egy nap hány kcal-t, ch-t zsír, fehérjét eszel. ha a kalóriamennyiség 1000 alatt v 2000 felett van, akkor nem jó (előbbi esetben a test ragaszkodik a vésztartalékaihoz, utóbbiban meg egyszerűen többet eszel, mint amire szükséged van). ha nem is eszel cukros, finomlisztes dolgokat, a ch akkor is lehet sok. 180g körül (pl egy 70 kilós lánynak) az ideális. a sok zsír is hízlal, 30-40g maximum.
2011. jan. 10. 22:44
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Te magad bizonyítod, hogy nem hízol az energiaitaltól: "felszedtem kb. 7 kilót, ami azóta meg sem mozdul ... nem tudok lemondani és az a napi egy energiaital" a súlyod stabil. Ilyenkor energetikailag egyensúlyban vagy: annyi energiát viszel be, mint amennyit elhasználsz. Valószínű, hogy a bogyó szedésekor kicsit többet ettél (ez hormonális hatásra történik), ami miatt felszedtél pár kilót. Ezután hiába tértél vissza a kevés kajára, újra beállt az egyensúly, csak 7 kilóval magasabb értéken. :-D Remélem értelmesen magyaráztam el...

(Az energiaitalban nagyon kevés energia van... kevesebb, mint a kólában. Ha a sztenderd 2dl-es kiszerelést fogyasztja valaki, attól biztosan nem hízik. Persze, ha a másfél literes petpalackosat, az más kérdés.)

2011. jan. 11. 01:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!