Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Rubint Réka 2009-es dvdjét ti...

Rubint Réka 2009-es dvdjét ti elsőként végig tudták normálisan csinálni? Mert nekem van egy két gyakorlat ami nem ment végig:S gyenge vagyok. Az nagy probléma?

Figyelt kérdés
Azt hittem könnyebb, de tényleg nagyon odab--z.
2010. márc. 22. 17:04
 1/8 anonim ***** válasza:
Én a héten kezdtem, a combot egy 3 perces szünettel meg tudtam csinálni végig, a popsit nem, mert a combostól izomlázam lett és nagyon fájt :D A hasat még nem próbáltam, a 40 percesnél a 10. percben begörcsölt a lábam.. :D Lesz ez még jobb is:))
2010. márc. 22. 17:13
 2/8 anonim ***** válasza:

Én már nem először csinálom (már vagy két hete), de még mindig nem tudom végig csinálni. A popsi résznél például begörcsöl a lábam, vagy van úgy, hogy nem bírom olyan sokáig csak az egyik lábamat erőltetni, s így átállok a másik lábra. A hasizom elmegy, de volt már olyan is, hogy a 10.percben azt mondtam, hogy elég volt.

Nem te vagy gyenge, csak hozzá kell szoktatni a szervezetet. (én amikor legelőször tornáztam rá, másnap nem tudtam leülni és felállni(kb.2 napig), annyira izomlázam volt.

Kitartást!

2010. márc. 22. 17:24
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
Ki az bánat az a Rubin Réka?
2010. márc. 22. 17:29
 4/8 A kérdező kommentje:

huh hát konditerem utána, mondom kipróbálom már a popsi gyakorlatot, hát huh kemény mondhatni:) végig csináltam jó néhány szünettel. na de majd gyakorlat teszi a mestert! :)

Még várok kommenteket ez ügyben!:)

2010. márc. 22. 17:36
 5/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Bocs hogy kérdezek! Te használsz gumi kötelet és padot?

2010. márc. 23. 11:49
 6/8 A kérdező kommentje:

hát én még nem. padot azt fogok ha beszereztem.

de nagyon fontos hozzá amúgy? Nekem is ez lett volna a következő kérdésem.

2010. márc. 23. 14:06
 7/8 anonim ***** válasza:
Én nem használok hozzá se gumikötelet, se padot. A gumikötél jó lenne, de a padra ő is azt mondja, hogy nem baj, ha nincs. (Nyilván így nem tudsz rá leülni, de a többi gyakorlatot tudod attól csinálni.)
2010. márc. 23. 19:40
 8/8 A kérdező kommentje:
AZT Hiszem tudom milyen izomlázról beszéltetek. Alig bírtam kikelni az ágyból, ráadásul annyira fájt mindenem, hogy aludni se tudtam, vagy ha aludtam is akkor rosszat álmodtam:D
2010. márc. 25. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!