Rubint Réka 2009-es dvdjét ti elsőként végig tudták normálisan csinálni? Mert nekem van egy két gyakorlat ami nem ment végig:S gyenge vagyok. Az nagy probléma?
Én már nem először csinálom (már vagy két hete), de még mindig nem tudom végig csinálni. A popsi résznél például begörcsöl a lábam, vagy van úgy, hogy nem bírom olyan sokáig csak az egyik lábamat erőltetni, s így átállok a másik lábra. A hasizom elmegy, de volt már olyan is, hogy a 10.percben azt mondtam, hogy elég volt.
Nem te vagy gyenge, csak hozzá kell szoktatni a szervezetet. (én amikor legelőször tornáztam rá, másnap nem tudtam leülni és felállni(kb.2 napig), annyira izomlázam volt.
Kitartást!
huh hát konditerem utána, mondom kipróbálom már a popsi gyakorlatot, hát huh kemény mondhatni:) végig csináltam jó néhány szünettel. na de majd gyakorlat teszi a mestert! :)
Még várok kommenteket ez ügyben!:)
Szia!
Bocs hogy kérdezek! Te használsz gumi kötelet és padot?
hát én még nem. padot azt fogok ha beszereztem.
de nagyon fontos hozzá amúgy? Nekem is ez lett volna a következő kérdésem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!