Samsung Galaxy Mini telefonhoz vettem headset-et és van 1 kis probléma felőle. Miért halkult ez az ének? A zene meg miért megy majdnem teljesen normálisan?
Először mikor azzal hallgattam a zenéket nem volt semmi probléma, aztán hirtelen elhalkult az ének, vagyis inkább eltűnt. A zene az megy rendesen de az ének olyan mintha a háttérből jönne, nem tudom teljesen elmagyarázni, de egyszerűen, alig hallom az éneket de a zene az majdnem teljesen normális.
miért? előre is köszönöm a választ!!
Hi! Nem tudom, hogy megoldódott-e a probléma. De nekem is ilyen problémám van. Annyit már tudok, hogy egy speckó headset kell hozzá, csak a típusát nem. Sima jack dugónak néz ki, de ugye a normál jack dugón 3 fekete csík van. Ami ehhez a telóhoz kell, azon 3 fehér csík van. Csak ennyi a különbség. Szóval ha esetleg tudod már a típusát, akkor meg tudnád mondani?
köszi
Hali!
Nekem az a problémám, hogy ha hosszú fülhallgatót használok halk és torzul a hang. De ha rövidet teszek bele akkor jó. Ennek mi lehet az oka és ha valaki megtudná mondani hogy milyen füles kell hozzá azt megköszönném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!