Gyenge sz@r vagyok. Elegem van. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Sose leszek vékony:( Sose sikerült még lefogynom. Már el se tudom magam képzelni vékonyan. Olyan nagy sz@r vagyok!2011. okt. 16. 10:55
11/14 anonim válasza:
Hát, ilyen hozzáállásal hogy nincs pénzem nem fogsz semmire menni.. Akkor fussál, ha fogyni akarsz ez tökéletes. Barátnő felhív, monod menyjünk futni és kész.. Csak el kéne kezdeni, sőt mint mondtam a kajával nem is kell törődnöd nagyon... 1hónap múlva tuti meg lenne az eredménye, ha kitartással csinálod. Fuss le 1 órát, ha nem bírod 10perc séta 10perc futás. Nem olyan nehéz ez.
12/14 anonim válasza:
sajnos normális választ én sem tudok adni, csak egyet tudok veled érezni. nálam is ugyanez van. most kezdtem el ismét a fogyókúrát, remélem most sikerül. múltkor nekem egy hónapig sikerült, de csak az elején vettem komolyan. hát, nagyon unom már én is. élni sincs kedvem kövéren. szóval együttérzek.
13/14 anonim válasza:
Kezdd el a paleo diétát. Tudom, h fikázzák sokan, de csak ezzel lehet minden különösebb erőfeszítés nélkül lefogyni. Egyszerűen csak át kell szokni más alapanyagokra, ételekre. Eleinte több gondolkodást igényel, h hol és mit lehet akkor majd enni, de belejön az ember. És ha nincs semmi betegséged, ami akadályozna a fogyásban, akkor nagyon gyorsan leolvadnak rólad a kilók.
14/14 anonim válasza:
Tegyél érte ! Ne itt sírjál másoknak ... Erős vagy ! Én is így álltam hozzá még anno, rá még híztam is ... Aztán eldöntöttem hogy tennem kell valamit ! Napi sport, gyümölcs, nem annyit ettem 1nap mint 1 víziló és elértem a kitűzött célomat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!