Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » S. O. S. Elegem van. Kajamánia?

S. O. S. Elegem van. Kajamánia?

Figyelt kérdés

Padlón vagyok gyerekek.

Nem birok normálisan étkezni.Olyan mintha függő lennék és amint meglátom a kaját nem birom legyűrni a vágyat. És nem csak egyszer-egyszer.Mostanában minden nap.Próbálok keveset enni,és van amikor sikerül , de aztán másnap mindent triplán pótolok.Ma például magamba tömtem vagy 12 szelet sütit,madártejet,sültkruplit,egy tábla csokit,és már rosszul vagyok a kajától,fáj a gyomrom és feszül a hasam,de a szerveztetem még mindig üvőlt érte.

Mi lehet erre e megoldás? Mindig van itthon mindenféle kaja szem előtt mert állandóan süt-főz mindenki.Kértem őket hogy ne csináljanak vagy akkor rakják el,de mindig szem előtt van minden...elegem van magamból :|

70 kiló vagyok és 168 venti...a célom az 56, de azthiszem ez csak egy nagy plátói álom. tegnap már megfordult a fejemben hogy kihánytatom magammal az egészet,de aztán rájöttem hogy én annál okosabb vagyok,igy nem tettem. de már annyira rossz ez igy :/

a sporttal nincs gondom,mert minden másnap egy órát mozgok.

Van erre valami megoldás,vagy törődjek bele hogy kövér vagyok?

Köszönöm előre is a válaszotokat...

ja,amugy 16 éves vagyok.

2010. febr. 14. 20:19
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
23%
Feküdj be a kórházba, mert ez függőség, nyugtatózni kell.
2010. febr. 14. 22:43
 12/24 anonim válasza:
100%
Lányok, ez télen általánosabb probléma, mint hinnétek! :) Télen szükségünk van a 'tartalékra' akármilyen hüén is hangzik. Amúgy én is ilyen vagyok, nálam viszont bevált egy csudajó dolog. :) Este mikor már megint a kajára gondolok (vacsi után) inkább előveszek egy zacskó szotyit.
2010. febr. 14. 22:44
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Fiatalok 16 éves korban majdnem minden tini feltudná zabálni szószerint a világot. Ekkor van a szervezetének legtöbb szükséges a kalóriára. De azért naponta 12 süti az már azért heppy and!!! Kérdező nagyon kevés a vasad, nagyon kevés, ennyi eredménnyel már simán lezsibbadhatsz, vagy szívritmus zavarod is lehet. Feroglobin B12 kapszulát szedtél e már? A tulzott szénhidrátbeviteltől azért óva intelek, inkább egyél csirke husit, sok céklát, amibe vas van, és 12 szelet süti helyett elég lenne 3 is!
2010. febr. 14. 22:49
 14/24 anonim ***** válasza:
16 évesen mindenki fal. Ebben az időben kell a szervezetnek a táperő. Nem vészes a súlyod a magasságodhoz, és a korodhoz képest. Ez a nagy étvágy lecsillapodik az idő mulásával. Egyél nyugodtan, de sportolj is, amennyit csak bírsz. Semmi bajod sincs!!!!
2010. febr. 14. 22:58
 15/24 anonim válasza:
100%
Olvass utána az inzulinrezisztenciának, metabolikus szindrómának. Ördögi kör, mert amikor szénhidrátot eszel, megnő az inzulinszinted, aztán nem csökken kellő mértékben (mert a sejtek már nem érzékelik jól a véred inzulinszintjét), és a magas inzulin követeli magának a szénhidrátot újra... A megoldás diéta + gyógyszer, ha nem foglalkozol vele, akkor lehet (egyszer majd) cukorbetegség...
2010. febr. 14. 23:02
 16/24 anonim ***** válasza:
63%

"amint meglátom a kaját nem birom legyűrni a vágyat"

Ezt pont önátbaszásnak hívják.

2010. febr. 15. 03:28
 17/24 anonim ***** válasza:
Szedj vitamint,tanulj ön kontrolt és igyál sokat.:) Amúgy meg ennyi idősen ez természetes:)
2010. febr. 15. 08:52
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem kell tizenévesen felzabálni mindent. Egyél olyan ételeket, amik táplálóak: teljeskiörlésű cuccok, sonkák, sajtok, natúr joghurt (a gyümölcsöset cukrozzák, ha nem szereted a natúrt, turmixold össze fagyasztott gyümölccsel vagy idénnyel), rengeteg saláta, párolt zöldség, hús. Ne koplalj, mert éhesen hajlamosabb bezabálni az ember. Ahhoz meg már elég idős vagy, hogy felfogd, hogy a saját érdekedben kerülni kell az egészségtelen és hízlaló dolgokat.
2010. febr. 15. 11:01
 19/24 anonim ***** válasza:
76%
Én nem értem,mindig az nyafog a legjobban,aki nem is kövér.Én például az vagyok,kövér.165 cm,87 kiló...és van két gyermekem...27 éves vagyok.A szülés előtt normális,csinos lány voltam...ma meg egy hájas dög.Nem szeretek tükörbe nézni,mert az nem én vagyok.És mégis átzabálom a napot. Amíg nem eszem,jó minden.De mihelyst eszek egy kicsit,onnantól kezdve átzabálom a napot.Ha például 10-kor eszem,onnantól kezdve amíg le nem fekszem,folyton eszek valamit.Nekem az egészségi állapotom miatt is kelene fogynom legalább 17 kilót...mégsem megy.Már gondoltam arra,hogy orvossal kellene valami gyógyszert feliratnom,mert ez már beteges!
2010. febr. 15. 11:10
 20/24 anonim ***** válasza:
84%
Én nem értem, hogy az okosok mindig leállnak aggyal a gyógyszernél, mikor a megoldás csak annyi, hogy a zabálással leállni mindig csak pár órára, és élvezni azt a kibbaszott evést, nem vagy te állat. Hosszasan ízlelni, az az öröm, és az emésztés is ezzel az élvezettel kezdődik eredeti formájában. Önátkúrások hada, és még magyarázat is van rá készen.
2010. febr. 15. 11:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!