Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Vegák! Ti hány kg-ot fogytatok...

Vegák! Ti hány kg-ot fogytatok amikor elhagytátok a húst?

Figyelt kérdés
2010. febr. 14. 16:33
1 2
 11/16 anonim válasza:
hát nem tudom szerintem a vegák nem esznek halat legalábbis én nem ettem szerintem az is állat:S:)
2010. febr. 14. 17:07
 12/16 anonim ***** válasza:
a halas vagyok! :) szerintem is állat ésén is sajnálom szegénykét... és én is dühös vagyok mikor ezek a magyar celebek pl:a vacsoracsatában vagy a hal a tortánban hú de nagy vegának adják ki magukat, aztán halat, meg csirkét esznek.... na ezek a divat vegák.. :/
2010. febr. 14. 17:24
 13/16 anonim válasza:
100%
Nem fogysz tole semmit mert hus nelkul ehes maradsz, es mit lehet enni ha ehes vagy es a hus tabu, hat persze hogy kenyeret, tesztat, sutit, chipszet, krumplit es igy nem hogy fogynal barmit is hanem hizol.Baratnom ugy dontot hogy vega lesz azota felszedett 15kg plusz es ez nem vicc. Mivel hogy nem evett hust egy vagyont kellett kolteni mindenfele vitaminokra hogy ne legyen rosszul.Nem nezett ki szegeny valami jol, mondtam neki hogy hagya abbba a vega eletmodot es egyen megint hust, szerencsere hallatott ram azota sokkal jobban van.
2010. febr. 14. 17:58
 14/16 anonim ***** válasza:
Sajnos nekem is két ismerősöm van, akik vegák, és ők sem fogytak, hanem híztak, mióta átálltak az új életmódra.
2010. febr. 14. 20:39
 15/16 anonim ***** válasza:
Nekem más okból kellett csökkenteni a húsmennyiséget. Volt pár hónap, amikor egyáltalán nem ettem húst. Híztam, pedig nem fehér tésztával, liszttel, kenyérrel, cukorral pótoltam, hanem zöldségekkel, barna rizzsel, bulgurral stb.
2010. febr. 15. 09:10
 16/16 anonim ***** válasza:
Barátnőm vega, ő 10 kg-t fogyott. Igen, a hal is hús, miért ne lenne az, mert vízben éL??? A disznó meg pocsolyában, az is víz.
2010. febr. 15. 10:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!