Melyik Norbi dvd-vel fogytatok le? Melyik a jó?
Figyelt kérdés
Olyan 10-15 kg-ot kellene.
És mit ettetek mellette? Mennyi idő alatt fogytatok? Mennyit?
2011. szept. 30. 15:31
1/9 anonim válasza:
Szerintem a Rubint Réka DVD-k jobbak, abból bármelyik jó lehet, de ez önmagában kevés. Fuss mellette, biciklizz, taposó gépezz:)
2/9 anonim válasza:
ez engem is érdekelne (bocsi hogy nem a kérdésedre válaszoltam)
3/9 anonim válasza:
Ja, és ez kimaradt:)
Reggeli: 1-2 szelet rozs vagy barna kenyér, felvágottal, zöldséggel
Tízórai: gyümölcs, vagy natúr joghurt/kefir
Ebéd: a főtt étel, ami van otthon, bármi lehet, de nem hatalmas adag, és lehetőleg ne is túl zsíros
Uzsonna: gyümölcs/zöldség/natúr joghurt/kefir
Vacsora: sovány túró, főtt tojás, nagyon pici olajjal mehet a rántotta is zöldséggel, hal, csirkemell zöldséggel
És legyen napi 2-3 liter víz :)
Sok sikert! :)
4/9 anonim válasza:
hát dévédével sosem fogyhatsz le. Max csak úgy ha megnézed mi van rajta
5/9 anonim válasza:
a rékás dvd-k nem fogyasztanak, hanem izmosítanak. szerintem duci tréning. napi 2x
6/9 anonim válasza:
Szerintem duci tréninggel kezdd, 4-féle van, sorban megcsinálhatod, ha nem gond. Ha kevésnek tartod, akkor nézz valami keményebbet.
7/9 anonim válasza:
Természetesen update 1-es ételeket kell enni egész nap, ha fogyni akarsz. Max. 150 g szénhidráttal.
8/9 anonim válasza:
Dvd-k közül a Ducitréning, Karatefit, Kiképzés szerintem a legjobbak én ezeket váltogattam, december óta fogytam update1-es kajákkal és mozgással 30kg-t.
9/9 anonim válasza:
Norbi mondta pont, hogy az étkezésnek 80%, a mozgásnak 20% szerepe van a fogyásnál. Tehát első az étkezésed legyen, szerintem onnantól már gyakorlatilag minden aerob mozgás fogyaszt. Valóban érdemes odafigyelni, hogy ne izmosítás legyen belőle. A Norbi duci tréning 1 az tetszett, de minap töltöttem le csak úgy a 4-et, és nekem az elég karcsú volt. Tehát nem is mozgatott át, a feladatok is olyan kis semmilyenek voltak benne. Én step-padozni szeretek, zumbázni, Rrékázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!