NORBI Gladiátor dvd-jéről mi a véleményetek?
Norbi:
Ha ezek után is érdekel, akkor majd más valaki megírja, mert ezek után megbízni benne nem tudok.
Az első válaszolótól kérdezném, hogy úgy mond valamiről véleményt, hogy kipróbálta és nem tetszett és akkor már rögtön "röhej"? Vagy ki sem próbálta, de látatlanban vagdalkozik?
Kérdező: én kipróbáltam és nem tetszett. De nekem inkább a táncos gyakorlatsorok jönnek be, szóval lehet, hogy te imádni fogod.
20:09
Mit vergődsz? A másoddik nem is fikázott csak belinkelt egy oldalt -.-
Köszönöm szépen a válaszokat főleg azoknak,akik a dvd-vel kapcsolatban válaszoltak. Engem nem az érdekel,hogy hány milliót keresnek,hanem,hogy nekem hatásos e ez a dvd.
25 kg-t update módszerrel sikerült fogynod? Mellette tornáztál is vagy csak az étkezésre figyeltél oda?
1. válaszoló : Olyan baromságokat írsz hogy elképesztő!
Norbi DVD-vel fogytam 21 kilót!!!!!!!!
ügyes vagy :) én is dvd-jükkel meg futással szeretnék fogyni
(persze étkezésre is figyelnék)
nekem 10 kg-t kellene fogynom legalább,remélem 2-3 hónap alatt összejön,ha kitartó leszek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!