Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Vegák! Ti hány kg-ot fogytatok...

Vegák! Ti hány kg-ot fogytatok amikor elhagytátok a húst?

Figyelt kérdés
2010. febr. 14. 16:33
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
81%
attól függ, hogy milyen vega akarsz lenni? Igazi vagy csak divatvega? Mert a divatvega nem csak zöldségeken él, ha érted hogy értem... az igazi pedig betartja és nem eszik állati eredetű cuccokat..
2010. febr. 14. 16:36
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Én semmit nem fogytam.
2010. febr. 14. 16:37
 3/16 anonim ***** válasza:
53%
első vagyok! Ha a húst elkerülöd, tuti lemegy pár kiló! :) Hiszen alapól kiesik a jó zsíros mcdonaldos hambi, a tocsogó disznóhús xD nyami... és egyéb zsíros dolgok :) Helyette jön a hal, sok zöldség és csümölcs + arra figyelj, hogy a kenyeret és a sok tésztát is kerüld, mert bizony azok is hízlalnak
2010. febr. 14. 16:38
 4/16 A kérdező kommentje:
És akkor a rozskenyeret vajat stb...el kell hagynom?
2010. febr. 14. 16:44
 5/16 anonim ***** válasza:
A vaj állati eredetű!
2010. febr. 14. 16:48
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
azokat megeheted, bár hallottam olyan vegákról is, akik semmilyen állati eredetű kaját nem esznek meg.. az már elég durva és szerintem egészségtelen is (nem eszmnek tejet meg tojást... ez már túlzás) mert hát a tyúknak tojást tojni és a tehént megfejni nem fáj :) állati eredetű dolgok kizárásán azokat a dolgokat értem (igaz, nem ez a legjobb szó rá) amelyek az állat levágása útján használunk fel... a végét remélem érted :)
2010. febr. 14. 16:51
 7/16 anonim ***** válasza:

"az igazi pedig betartja és nem eszik állati eredetű cuccokat"

Bavó! Éljen a logika! Sikerült saját magadnak is ellentmondanod! A hal nálad nem állat?

8/16 anonim ***** válasza:
ma 16:38-as: halat egy vega? Az is állat!!!!!!!!
 9/16 anonim ***** válasza:
de ha azt nézed, akkor a tej is az, meg a tojás is..
2010. febr. 14. 16:52
 10/16 anonim ***** válasza:
bocs, ha rosszúl írtam.. nekem 2 ismerősöm vega és az megeszi a halat... meg láttam már egyéb helyen is.. ezt én sem vágom
2010. febr. 14. 16:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!