Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Gyaloglással, kerékpározással,...

Gyaloglással, kerékpározással, érhetek el eredményt?

Figyelt kérdés

Napi fél óra gyaloglást, és esetleg egy óra kerékpározást be tudnék iktatni az életembe. (Ébredéstől, elalvásig melózok, számítógéppel.) Az autózás helyett/mellett. Mivel a feleségem etet, és hiába kérem, hogy diétás kaját adjon, az étrend változás számomra kivitelezhetetlen. 170cm/93kg vagyok. Nem akarok karcsú, izmos lenni, nincsenek hiú ábrándjaim, de szeretnék "levegőt venni", miközben bekötöm a cipőmet. Az éhezéstől elájulok, tehát azt nem bírom. Vagy esetleg van más, ötletetek?

36F

2015. febr. 17. 00:02
 1/5 anonim ***** válasza:

Feleséged etet? Esetleg megtanulhatnál magadtól enni, óriásbébi. Lemész a boltba, és veszel szépen diétás kaját. Bár olyan diétás kaja a világon nincs, hogy konkrétan nulla perc mozgás mellett ne hízlaljon, és közben meg jól is lakjál vele.

Attól meg, hogy minden ébren töltött percedben a szgépet buzerálod, ki fogsz nyiffanni ötvenévesen.

Igen, iktasd be minimum azt a kis sétát meg a bringázást, de nem ártana ennél alaposabb életmód-változtatás.

2015. febr. 17. 01:33
 2/5 anonim ***** válasza:

-a sétától meg a bicajozástól te sem leszel soványabb,próbáltam nálam sem jött be

-amitől lefogynál,az a fele annyi étel lenne,mint eddig,én heti fél kilót tudok így leadni

2015. febr. 17. 03:15
 3/5 anonim ***** válasza:

Asszonypajtásnak az a célja,hogy 50 évesen eltemessen?

Egyetek húst,zöldséget!

És igyál napi 3 liter vizet.

A mozgás szinte mindegy mi,ha nem izmosodni akarsz csak fogyni.

2015. febr. 17. 05:40
 4/5 A kérdező kommentje:

#1 Alapvetően igazad van. Ha nem nősülök meg, akkor nem kellene ennyit melóznom, nem híztam volna el, és a saját etetésem mellett, lenne időm konditerembe járni, sportolni. De sajnos késő bánat. Ja és én, a nagy többséggel ellentétben, tényleg dolgozom a gépen, ebből tartom el, egyedül a 4 fős családomat (is).

Lehet, hogy így akar megszabadulni tőlem? :-)

Már sokszor hagyok maradékot, de akkor növelem a mennyiségét, csak nehéz, mert még bennem van, hogy mindet meg kell enni. A mozgást, pedig ma elkezdem. A kevesebb vacsorát nagy adag gyümölccsel pótolom ki, hogy éjfélig ne éhezzek. Ezzel is ártok magamnak, vagy jobb így?

Köszi mindenkinek, és azért még örülnék, néhány jó ötletnek. :-)

2015. febr. 17. 12:33
 5/5 anonim ***** válasza:
A gyümölcs tele van cukorral. De legalább vitamin-hiánybetegséged nem lesz, valószínűleg.
2015. febr. 18. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!