Tempós gyaloglással jól lehet fogyni?
Ha rendes étkezés társul mellé akkor igen. (Feltéve, hogy nem a utolsó pár kiló felesleget akarod ledolgozni, mert akkor már nehezebb a dolog.)
Első válaszolónak: Én ezért vettem egy Decathlonos taposógépet. :-) Viszonylag olcsó. 13 000 ft és a zordabb napokon otthon is el lehet vele lépegetni. Igaz, egy óra uncsi, de közben lehet tv-t nézni vagy valami. Szerintem jó, nálam működött. Megéri. Kis helyen elfér, könnyen tárolható.
napi 2-3 órát? jézusom, én örülök,ha az 1 megvan...
automatikusan többet? nem inkább kevesebbet?
Van, aki kevesebbet eszik, de az is logikus, hogy megéhezik a többlet energiafelhasználástól, nem?
2 óra mászkálás nagyon sok évig a minimális mozgásom volt, egyszerűen nem bírtam ki nélküle. 3 óra sok volt a munkanapjaimon, de olyan távolságra volt a munkahelyem, no. Tömegközlekedéssel is gyalogoltam volna egy csomót, plusz átszállok párszor és fizethetek... Na ne. Az ülőmunka mellett kellett a gyaloglás. Plusz nyáron párszor teljesítménytúráztam, 7-9 óra hegyekben... :D A súlyom stagnált, de akkor semmit nem csináltam az étkezésemmel és nagyon sokat és nagyon nem fogyásra alkalmasan ettem.
Mindig is szerettem gyalogolni, de lehetőleg szép tájakon. Egyszer, már a fogyásom alatt fagyban nyomtam le egyet, ráadásul túl kevés ételt vittem... Aznap elég fogyókúrás napom volt :D A túrák mindig kibillentettek a stagnálásból, ezért is szerettem őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!