Konditerem helyett valami más eddzésterv diétával ér valamit?
Figyelt kérdés
Nemtudom megoldani a bejárást a kondiba, ezért gondoltam otthon végeznék kardio eddzést, valamint eljárnék futni. Egyébként fogyni szeretnék, ez a fő cél. Bevàlhat?2015. jan. 26. 15:50
1/5 anonim válasza:
Én sosem járok konditerembe itthon szoktam kardiozni és erősíteni. Péntek Enikő dvd-re. Tornavideo.hu
2/5 A kérdező kommentje:
Használ valamit? És fogyás a célod?
2015. jan. 26. 16:03
3/5 anonim válasza:
Igen használ "valamit" formásodtam, izmosodtam tőle. Nem fogyás a célom, hanem egy kis izomépítés, kerekebb fenék, szálkás combok, feszes has, szép kerek vállak stb. Mind a két célnak megfelelő edzései vannak.
4/5 anonim válasza:
30 kilót fogytam,soha nem jártam edzőterembe.Van itthon egy szobabiciklim,pár kis súlyzóm.Millió torna dvd-t végigcsináltam már,összeválogattam magamnak belőle a gyakorlatokat,nyújtásokat.
5/5 anonim válasza:
Persze! Én futni járok és van itthon súlyzó készletem, valamint több dvd. Így a gyerekek mellett is tudok edzeni.
De a fogyás a megfelelő táplálkozáson múlik leginkább. Az edzés csak segít, gyorsítja az anyagcserét és formál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!