Mit kéne tennem?
Heló!
15 éves fiú vagyok, kb 175cm, és vagy 70-75 kíló. Szeretnék lefogyni, ezért elkezdenék konditerembe járni, a szomszéddal. Mit kéne ott csinálnom? Illetve segítene a kevesebbet ennék és "éheznék"?
Először szerezd meg az elméleti tudást. Utána rakd össze az étrendedet, majd írd le a pontosan összeállított edzésterved egy papírra. Amikor lenn vagy a terembe, pontosan hajtsad végre azt amit leírtál. Edzés után fehérje bevitel. Ne fogyókúrázz. Izmot építs tömegnövelő étrenddel.
Ez a könyv egy profi és rövid leírás, célzottan kezdő testépítőknek. Itt a gyakorikérdések oldalon senki ismétlem senki nem fogja leírni ennyire részletesen a miket és a hogyanokat, ez nem 100% hanem 110%.
Ha 15 évvel ezelőtt egy ilyen íráshoz jutottam volna, nem futottam volna fél évig felesleges köröket :)
Bátran használd, eredményeket fogsz elérni ha betartod ez teljesen biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!