Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Jó konditerem Budapesten?

Jó konditerem Budapesten?

Figyelt kérdés

Üdv keresek egy jó konditermet Pesten VI kerület környékén

nálam ebbe merül ki egy jó konditerem fogalma

- lehetőleg ne legyen hering parti

- ne 10,000 felett kezdődjön egy havi bérlet diáknak

- ha van lehetőség legyen ott olyan ember aki eligazít talán segít első 1-2 alkalommal, most mennék elsőnek, 140kg vagyok mondjuk nem abból a puha fajtából, de akkor is. Vagy egy kis plusz pénzért segítenek valami kezdő edzés tervet összerakni

- könnyen megközelíthető legyen a VI kerületből

Ha LÉTEZIK ilyen vagy ilyesmi normális terem segítenétek megtalálni? Már néztem pár helyet ,de volt ahol annyian voltak hogy levegő alig van máshol meg enyhén bunkók voltak a alkalmazottak.. kb úgy néztek mint ha még nem láttak volna kövér embert.

2014. aug. 16. 22:39
 1/5 A kérdező kommentje:
Komolyan megakarok szabadulni attól a fölösleges 40kg tól nekem ehhez elsőnek egy biztos hely kell.
2014. aug. 16. 22:41
 2/5 A kérdező kommentje:
nem baj ha nem a VI kerületbe van ,de ne keljen egy órát utazni hozzá.
2014. aug. 16. 22:43
 3/5 anonim ***** válasza:

A fölöslegtől nem a konditerem fog megszabadítani. Én csak 20 kilót akartam leadni, ötöt sikerült. Eléggé szépen kisporotolt alakom van, de a hasam nem megy le. Szeretek enni.

Neked nem edzésterv kell jelenleg, hanem étrend. Használd a kaloriabazis.hu-t rendszeresen, az segíteni fog a felesleg leadásában.

Kezdő edzéstervből pedig milliót kiad majd a google.

2014. aug. 16. 23:10
 4/5 anonim ***** válasza:
XIII.kerület, Marina part, Bodybuilder Gym. A 11-14.30 óráig (ill. hétvégén 8-14) havi bérlet 7000 ft.A személyi edzés nem tudom mennyi.
2014. aug. 16. 23:42
 5/5 anonim ***** válasza:

1.akkor hagyd ki a 14-19 óráig időpontokat.

délelőtt menj,vagy este.

2.ezt el is felejtheted,plusz ha gond a pénz,akkor hogyan gondolkozol személyi edzésben ami 3000től indul?

3.lásd 2.

2014. aug. 17. 02:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!