Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ti szoktatok reggelizni?

Ti szoktatok reggelizni?

Figyelt kérdés
Megéri? Én sohasem reggeliztem, mert reggel nem kívánom a kaját és minek tömjem magamba, ha nem kell.
2015. jan. 13. 08:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Hogy érted, hogy megéri-e?

Egyébként igen. Ha reggel nem kívánod, akkor például egyél két órával ébredés után.

2015. jan. 13. 08:54
 2/12 A kérdező kommentje:
Hát hogy akkor este kevesebbet eszel pl., mert reggel eszel és tele vagy, vagy csak fölösleges étkezés a többi mellett? Mert ennyi erővel a reggelit simán kihagynám.
2015. jan. 13. 08:58
 3/12 anonim ***** válasza:

Szoktam mindig, én rosszul lennék, ha nem ennék. Mondjuk rögtön felkelés után én sem tudok, kb. 1 óra múlva szoktam.

Ebédelek, délután is eszem. Este már nem vagyok éhes.

2015. jan. 13. 09:02
 4/12 anonim ***** válasza:
66%

Hallottad már ezt a mondást?

"Reggelire úgy egyél, mint egy király, ebédre mint egy polgár, vacsorára, mint egy koldus"

Nem hiába mondják ezt.. Én mindig reggelizem, és a fogyókúrámnak is jót tesz.

2015. jan. 13. 09:51
 5/12 anonim ***** válasza:
Inkább a vacsorát hagyd ki. Ha logikusan belegondolsz, este mihez kell az energia? Az alváshoz? :) Reggel viszont kell az egész nap elindításához.
2015. jan. 13. 09:57
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Igen, az elején nehéz volt, de aztán hozzászokott a szervezetem és rendesen kéri a reggelit :D

Inkább a vacsora minimális, és 6 körül vacsizok.

2015. jan. 13. 10:01
 7/12 anonim ***** válasza:
86%
Mi az hogy nem kell? 8-9 órát voltál kaja nélkül. Nem azt mondom, hogy nyolcfogásos menüt kell becsókolni, de valami laza kis reggeli normális esetben kell.
2015. jan. 13. 10:57
 8/12 anonim ***** válasza:
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én reggelinek veszek mindent, amit 12 óra előtt eszek. Szóval ha otthon nem bírsz még enni(egyébként én sem szoktam), akkor csinálj egy liter smoothiet, vagy vigyél magaddal 4-5 narancsot/almát, pár banánt és edd/idd meg a délelőtt folyamán. Ilyenkor a szervezetnek még könnyebb lebontani a gyümölcsöket, ráadásul egy banános smoothie nekem olyan lendületet szoktt adni, amilyet egy szendvics sose.:)
2015. jan. 13. 11:57
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Én nem reggelizem. 5-6 körül kelek reggel, először 10-11 óra tájékán eszem, akkor éhezem meg.

Egy időben a "reggelizz, mint egy császár..." kezdetű örökbecsű miatt rá akartam magam szoktatni a reggelire. Hányás, gyomorfájdalom, cifraf0sás lett a vége. Két hét után feladtam.

Van, akinek nem igényli a szervezete, de ez sok mindentől függ (mikor ettél utoljára és mit, mit akarsz enni reggel, mit csinálsz reggel, stb).

Én amondó vagyok, ki kell próbálni, ha nem megy, ne erőltesd.

2015. jan. 13. 11:58
 10/12 anonim ***** válasza:
Egyszer láttam a tvben egy olyan kísérletet, hogy számít-e hogy mikor mennyit eszünk, és akik reggel vitték be a legtöbb kalóriát vacsorára meg a legkevesebbet, azok többet fogytak mint akik fordítva csinálták.
2015. jan. 13. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!