Mit lehet reggelizni fogyókúrakor, ami egészséges?
Nos tehát.. majdnem két hónapja elkezdtem diétázni és kardiózni.
Ebédre szabvány csirke, rizs, saláta, amit fogyasztok, viszont a reggelivel gondban vagyok.
Egy ideig tojásrántottát ettem sovány sonkával és abonett kenyérből, kókuszolajon sülve. Teljesen jól megfelelt kb két hétig, utána viszont elkezdett szörnyű hasgörcsöket okozni a tojás. Ajánlották még a zabpelyhet gyümölcsel, de tejből sem tudok fél decinél többet fogyasztani, mert azt sem bírja a gyomrom, tényleg csak annyit, amit a kávémhoz iszom.
Na most kérdem én, mit egyek, ami egészséges, de elég laktató ahhoz, hogy ne éhezzem egész nap, és legyen kellő energiám az edzéshez?
"Ajánlották még a zabpelyhet gyümölcsel, de tejből sem tudok fél decinél többet fogyasztani, mert azt sem bírja a gyomrom, tényleg csak annyit, amit a kávémhoz iszom. "
Nem világos, a zabpehely NEM tej, ugyanúgy el lehet akár vízzel is készíteni.
De reggel nyugodtan ehetsz teljes kiörlésü kenyeret, zsömlét, stb.
Köszönöm a választ, végső esetben azt fogok fogyasztani, de gondoltam hátha van valami más megoldás, mint a kenyér, még ha teljes kiőrlésű is.
Amúgy lehetséges hogy lehet vízzel fogyasztani a zabpelyhet, de azt meg én nem lennék képes megenni,
Ha a zabpelyhet zabkása formában nem szereted, akkor esetleg házi készítésű zabkeksz? De lehet sütni zabpehelyből muffint, palacsintát is.
Ha a zab abszolút nem nyerő, akkor sovány túró vagy cottage cheese abonettel vagy tk. kenyérrel (személyes kedvencem a pur pur kenyér).
reggelire több hús meg zöldség pl tarja paprika paradicsom.
a zabhoz meg vegyél marha proteint hozzá meleg víz összekevered és kész.
és az biztos,hogy nem a kenyér okozott hasgörcsöt?
mert a tojás nem szokott ilyet.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Utolsó : Nem, abonett kenyeret gyakran eszek, az semmi gondot nem okoz. Onnan sikerült kikalkulálni, hogy a tojástól van, hogy minden nap azt ettem, és egyszercsak elkezdtek 2 órával evés után borzalmas hasgörcseim lenni. Ezt hagytam 4-5 napig, hátha elmúlik, aztán a következő napon nem ettem tojást, és akkor semmi bajom nem volt. Vártam picit a tojással, de 2-3 nap múlva újra bepróbáltam, akkor megint hasfájás. Ez volt 2 hete, gondoltam egyet tegnap, és újra csináltam egy rántottát, és újra a már rég nemlátott görcsök.. nem értem mért van, volt hogy négy tojástól sem volt semmi bajom, most meg kettőtől is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!