Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez így még egészséges?

Ez így még egészséges?

Figyelt kérdés
A barátnőm állandóan aggódott az alakjáért.Én mindig biztatam hogy szép így sőt ha hízna egy kicsit az se lenne baj.Egyszer eltörte a lábát és felszedet 4 kgt.Mindenki dicsérte hogy sokkal szebb íly.És hát elengedte magát egyre jobban gömbölyődőt.És hát közbe eldöntötűk hogy összeházasodunk a ruhát az eskűvő előtt 3 hónappal kiválasztottuk és az eskűvő előtt egy hétel amikor probálta fel a ruhát nem fért bele a melleim tőlük kibugyantak a hàjas hasa szépen kigömbőlyödőt a rendjén pedig szétszakadt ekkora már21 kilóval volt nehezebb.Most egy hónapal az esküvő után kiderült hogy megint hízott 5 kgt.Ami eléggé látszik is hisz napról napra gömbölyűbb én nekem tetszik így csak féltem az egészségét is.Mert őt kár egyátalány nem érdekli a súlya.Egyik nap voltunk a szüleinél ebédelni és ő egy igen szűk ruhába volt.Nekem tetszet de az apja balhézott hogy akinek ilyen hájas hasa,feneke és combom van az ne vegyen fé ilyet de őt ez nem is érdekelte.
2014. ápr. 5. 22:59
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem értem. Mikor vékony volt, akkor aggódott, most meg nem érdekli? Azért ez kicsit furcsa.
2014. ápr. 5. 23:11
 2/2 anonim ***** válasza:

a magas testzsír hosszabb távon nem egészséges,ahogy a folyamatos önmérgezés a gyors szénhidráttal és a cukorral sem.

ami meg itt történik az annyi,hogy lement a nőd igénytelenbe.

tipikus paraszt pitsa.

megvolt az esküvő,innentől mindenre sza-rik,fogadjon el a párom hájas,egészségtelen szörnyetegként is.

az meg,hogy neked ez bejön,további alapot ad neki az állapot fent tartására és súlyosbítására.

most,hogy itt a jó idő sajnos rengeteg ilyen önkritikát nem ismerő rém vetkőzik ki magából és kéretlenül mutogatja az egészségtelen,lusta testét,úgyhogy szívből megértem a fater reakcióját.

2014. ápr. 6. 02:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!