Milyen mozgást válasszak, ha szeretnék pár kilót fogyni és karcsúsodni, feszesedni, formásodni szeretnék?
Az étkezéssel nincs gond, nagyon sokat olvastam utána, és változatosan, egészségesen étkezünk anyuval.
Inkább mozgás terén kellene segítség.
162 cm és 58 kg vagyok. Szeretnék 5-6 kg-t fogyni, és kicsit feszesedni, formásodni.
Az anyagi helyzetünk sajnos nem teszi lehetővé, hogy konditerembe járjak (van több is, de mindenhol nagyon drága a bérlet, és hiába használnám ki, nem tudom kifizetni).
Van itthon 2 kézisúlyzom (2 vagy 3 kg-s), de ennyi. Meg ugrókötél.
Valaki segítene megfelelő mozgásformákat összeállítani?
Szeretném, ha változatos lenne, mert hamar bele tudok unni egy-egy edzésbe. S ha változatos, akkor nem adnám fel olyan könnyen, mintha mindig ugyanazt csinálnám és beleunnék.
A Rubintr3ka baromság.
Fogyáshoz a futás a legjobb és normális étrend.
A
Jótanács te inkább ne tanácsolj..a z izzadásnak biológiailag semmi köze a zsírégetéshez..
A rubintréka videó pedig egy üzlet.
Hülyéből tényleg sok van,te is egy vagy közölük.
Nem,nem mindegy mit írsz,nem örvendetes ha a hülyék terjeszteni próbálják a baromságaikat.
Nem okos csak tájékozott és tudom miről beszélek..
Te még írni is nehezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!