Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha kitartó vagyok, lesz...

Ha kitartó vagyok, lesz eredménye? Így elérhetem, hogy karcsúbb, feszesebb, vékonyabb legyek?

Figyelt kérdés

161 cm és 57-58 kg vagyok. Tudom, hogy kellene fogynom pár kilót, és szeretnék is. Karcsúbb, feszesebb alakot szeretnék.

2-3 hónapja megreformáltam az étrendemet.

Naponta 5-6 alkalommal eszek kisebb adagokat. A péksütiket, nasikat, szénsavas üdítőket kizártam az étrendemből. Tk. kenyeret, néha rozsos, sokmagvas zsömlét eszek, illetve müzlit, zabpelyhet. Sokkal több zöldséget, gyümölcsöt fogyasztok. A zsíros, nehéz ételeket kerülöm. Amihez lehez zöldköretet vagy salátát eszek.

Naponta 2-3 liter vizet iszok.

1 hónapja elkezdtem tornázni. Hetente 4-5 alkalommal 1 órát. Általában Rubint Rékára vagy Béres Alexandrára szoktam tornázni.

Mivel szeretek kocogni, ezt is be fogom iktatni az edzésekbe.

Ha egy héten 2-3x 1 órát kocogok (kezdetben sétával kombinálva, aztán ezt fokozatosan csökkenteni), és 2-3x tornázok 1 órát, az jó lesz? Vagy milyen arányban osszam meg a kocogást és a tornázást?

Ezzel ha kitartó vagyok, és nem adom fel, elérhetem a céljaimat? Lehet így karcsúbb, vékonyabb, feszesebb alakom?

2014. márc. 8. 12:19
 1/2 anonim válasza:
Egesz jo kis terv:)..Semmikep se koplalj lehet hogy fel evedbe vagy 1 evedbe telik de hidd el meg eri, kitartas az egesz...neha lehet bunozni hiszen az se jo ha mindent megvonsz magadtol de ne ess tulzasba...Kivanok neked erot, jovo nyarra pedig ha igy haladsz jo kis alakkal vonzod majd a tekinteteket!!!
2014. szept. 15. 00:51
 2/2 Csiß ***** válasza:
Szerintem a Rubint Rékát és Béres Alexandrát nyugodtan cseréld le aerob kocogásra..Ezerszer többet fogsz elérni vele.
2014. szept. 15. 08:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!