Ha kitartó vagyok, lesz eredménye? Így elérhetem, hogy karcsúbb, feszesebb, vékonyabb legyek?
161 cm és 57-58 kg vagyok. Tudom, hogy kellene fogynom pár kilót, és szeretnék is. Karcsúbb, feszesebb alakot szeretnék.
2-3 hónapja megreformáltam az étrendemet.
Naponta 5-6 alkalommal eszek kisebb adagokat. A péksütiket, nasikat, szénsavas üdítőket kizártam az étrendemből. Tk. kenyeret, néha rozsos, sokmagvas zsömlét eszek, illetve müzlit, zabpelyhet. Sokkal több zöldséget, gyümölcsöt fogyasztok. A zsíros, nehéz ételeket kerülöm. Amihez lehez zöldköretet vagy salátát eszek.
Naponta 2-3 liter vizet iszok.
1 hónapja elkezdtem tornázni. Hetente 4-5 alkalommal 1 órát. Általában Rubint Rékára vagy Béres Alexandrára szoktam tornázni.
Mivel szeretek kocogni, ezt is be fogom iktatni az edzésekbe.
Ha egy héten 2-3x 1 órát kocogok (kezdetben sétával kombinálva, aztán ezt fokozatosan csökkenteni), és 2-3x tornázok 1 órát, az jó lesz? Vagy milyen arányban osszam meg a kocogást és a tornázást?
Ezzel ha kitartó vagyok, és nem adom fel, elérhetem a céljaimat? Lehet így karcsúbb, vékonyabb, feszesebb alakom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!