Fogyókúrakor mennyit igyak naponta?
Fogyózom, egészségesen eszem és mellé edzek. Napi 1200-1300 és néha kicsivel több kalória megvan. Mellé esténként napi 40-50 perc szobabicikli, illetve kétnaponta erősitő edzést csinálok. Na most az a gondom, hogy reggel mindig megmérem hány kiló vagyok és valamikor sokkal kevesebbet mutat mint az előző nap reggelén. Szerintem a víz hiánnyal lehet gond, esetleg keveset ihatok és annak a hiányát mutathatja ennyire a mérleg. Mennyit kellene innom egy nap, illetve mennyit edzés után?
Köszönöm a válaszokat.
Körülbelül 56 kg vagyok.
Akkor ezek szerint naponta nagyon keveset ittam. Ezentúl majd jobban odafigyelek, köszönöm a válaszokat.
Igyál, ha
-szomjas vagy
-kiszáradt az ajkad
-evéshez, főleg ha száraz a kaja
-ha sötét a vizeleted
-ha kevés volt a vizeleted
-ha ritkán van vizeleted
-ha épp sportolsz
Ezzel kb. jó lesz a folyadékfogyasztásod, amit levessel és más lédús ételekkel javíthatsz.
10 kilónként 4 dl, vagyis 5,6*4=22,4 dl, kb. 2,3 liter.
Ebben benne van a leves is, és minden más folyadék is.
#5! nem kötekedés képpen de milyen orvos mondta neked, vagyis milyen "diétán vagy"?
mert sok mindentől függ, ezt egy konkrét számmal nem lehet megadni kb 1milló hasonló emberre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!