176 cm vagyok,83 kg, és 19 éves. Heti 5x, vagy 6x járok futni. Mennyi idő múlva látszódhat meg az eredmény, ha naponta kb.1500 kalóriát fogyasztok? Illetve reális havi 7-8 kg-ot fogyni egészségesen?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 8. 18:51
1/5 anonim válasza:
Nem reális, mert az heti 2 kg fogyást jelentene. Szerintem kb. 3 hónap alatt lenne reális. A futás jó, a kalóriák mellett számít az is, hogy ez miből áll össze.
Mivel fiatal vagy, elég hamar kéne látszania, pár hét.
Bár nem tudom, hogy fiú vagy-e vagy lány? Mert lánynak sok a 83 kg és ezért az elején biztosan gyorsabban megy majd le. De ha fiú vagy, akkor lehet, hogy nem is kell nagyon fogynod.
2/5 anonim válasza:
Bocsáss meg, amiért ezt fogom írni, nem akarlak megbántani.
Ha lány vagy, ehhez a magassághoz és súlyhoz, akkor szerintem nem lenne szabad futnod, mert csak nagyon megterheled a térdeidet. Jobb lenne, ha hegyet másznál, az nagyon jó zsírégető ;)
Amúgy meg 7-8 kg szerintem is irreális, annyit a 180 kilós férfiak szoktak fogyni.
3/5 anonim válasza:
ez nem sok súlyfelesleg, szóval szerintem 3 hónap alatt 6 kilót fogyhatsz belőle egészségesen. Ugye viszonylag közel vagy a normál súlyhoz, sokkal lassabban fogysz, mintha pl 120 kilóról indulnál.
4/5 anonim válasza:
Az én helyzetem is hasonló volt. 177 cm vagyok és heti 5-6-7 futással 2 hónap alatt lazán ledobtam 10 kg-t utána pedig jött a többi. Mondjuk, én 107 kg voltam még akkor. Az elején kb. egy hét után indult be a fogyás, mert azért akkora testsúllyal a futás "megerőltetőnek" számított. 14-15 éves voltam. Azóta csak fogytam a futással és nem híztam vissza, de a 1500 kcal-al vigyázz! Könnyen visszaszaladhatnak a kilók.
5/5 anonim válasza:
83 kg-val már picit nehezebb volt. Sokkal több kitartásra volt szükségem és nem is fogytam tőle valami sokat :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!