Hogy szánjátok rá magatokat fejben a diéta betartására?
Pontosan tudom, mit-hogyan kéne csinálnom, de kb egész álló nap azon kattogok, hogy pizzát-sütit-gyrost és minden egyebet akarok enni. Minél tovább betartom a diét
t
Tényleg függőséget okoznak a búzalisztes kaják.
Én nem mindig tartom be, aztán egyre inkább rájövök, hogy bakker amíg élünk, addig mégis érdemesebb betartani. Mert ezek csak pusztítják a testünket.
Dolgozom 8 órában, szellemi munka, szóval elbambulni sem tudok közben, hazajövök, szakdogázok, edzek, játszok, szóval mondhatni elég sok minden leköti a figyelmem, de ha meglátok egy gyrosost, kb szaladnom kell onnan, nehogy elcsábuljak.
És amíg egyedül vagyok, ez még csak-csak megoldható, de amikor valaki megkínál ilyesmikkel, az a legrosszabb...
Őszintén irigylek mindenkit akinek nem esik nehezére ilyesmikre gondolni, nekem kb ez a legnehezebb az egészben, nem a másmilyen étrend, vagy a sport, mert azokat is szeretem csak olyan nehéz NEM gondolni ezekre a szemétkajákra.
Na mindegy remélem továbbra is tudom tartani, lehetőleg csalás nélkül.
Ez egy döntés. És a döntésnek következményei vannak. jelen esetben én egy személyes példát írok: vettem egy havi diákbérletet a sarki kondiba. Egy héten 4x megyek le aerob mozgást végezni, amit imádok. Engem a konditerem sokkal jobban motivál, mint az otthoni torna dvd-k, valahogy az motivál, hogy az emberek látják, hogy akarok magammal törődni (pedig lány vagyok sajnos plusz 30 kg felesleggel).
Kalóriabázis.hu -nagyon jól kordába tart, csak sajnos a fehérjét sosem tudom eléggé bevinni :(
Motivál az, hogy szeretnék nyáron egy kicsit csinosabb lenni, szeretnék magamnak 42-es farmert;ha fogyni fogok, akkor több lesz az önbizalmam, kinyílok egy kicsit a világ felé :) Na, engem ezek motiválnak :) Ja, és meg akarom mutatni a világnak, hogy én is képes vagyok a változásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!