Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szálkásító diétához mit és...

Szálkásító diétához mit és mennyit kéne sportolni? Kinek vált be ez a diéta?

Figyelt kérdés

Ma kezdtem a szálkásító diétát, az étrendet betartottam.

Lépcsőztem 15percet, ( amúgy 20-30 percet szoktam csak ma nagyon rosszul lettem) guggoltam és hasaztam mellé. Tudom ez elég kevés, ti mit ajánlotok még?lány, 180cm 67 kg vagyok, én elég kövérnek látom magam. Nem akarok csontvázzá fogyni, csak leadni pár kilót és formásodni, és én a szálkásító diétát találtam a leghatásoabbnak:)

2015. jan. 10. 18:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%

Kinek vált be ez a diéta?

Ma kezdtem a szálkásító diétát

Úgy írsz, mintha ez egy konkrét étrend lenne. Közben a ketogén étrend is szálkásító, a paleo is szálkásító, a testépítő étkezésnek is van szálkásító verziója.

Eddz, heti 3-5 alkalommal, jó kis küzdősportot, az nagyon alap lenne.

Szálkásító diéta csak annyit tesz, hogy fogysz vele és nem hízol. Elvileg minden fogyókúra 'szálkásító diéta', csak van amelyik nagyon elb.aszott. Szóval így nem írtál túl sok infót :)

2015. jan. 10. 19:03
 2/11 anonim ***** válasza:

Az egyik legolcsóbb kajálás ami még minőségi az az okos ketogén (kalória minimalizálással).

Mellette edzhetsz, és napi 500 - 1000 forintból kijöhet a kaja. Szerintem nincs veszve semmi.

2015. jan. 10. 19:04
 3/11 anonim ***** válasza:
*ezt nem ide akartam írni.
2015. jan. 10. 19:05
 4/11 anonim ***** válasza:
Inkább aerob (130 alatti pulzus) jellegű, edzés kéne, pl. szobabicaj, lassú kocogás stb. Nekem bejön, megy mellé kemény súlyzós edzés és heti 3 aerob.
2015. jan. 10. 19:43
 5/11 A kérdező kommentje:
Es hany perc szobabicikli/kocogas kene?
2015. jan. 10. 19:46
 6/11 anonim ***** válasza:
0%

Csak már megdőlt, hogy az aerob edzés lenne jó. Az a biológia nem-ismeretén nyugvó elmélet volt, mondjuk amikor fénykorát élte nekem még akkor is élből baromságnak tűnt.

Aerob edzés: alvás.

Igazi edzés: intenzív, célja van, mozogni tanít, terhelést ad az izmoknak, kizökkent a komfortzónából stb.

Aerob edzés nem edzés.

2015. jan. 10. 19:51
 7/11 anonim ***** válasza:
Az aerob edzés edzés, célja, hogy nagy izommunka nélkül megmozgasson, kalóriát égess, csak akkor éri meg kardiózni, ha megy a HIIT, de ebbe mindent bele kell adnod.
2015. jan. 10. 19:59
 8/11 anonim ***** válasza:
0%

Persze, ha jógázol vagy éppen taichizás közben meditálsz, akkor az aerob is edzés, célja.. spiritualitás, tökéletesedés, meridiánok átmozgatása, nyújtás..

Hagyjuk már, ezek jó dolgok de aki edzeni akar, 'átlag ember' alapvetően nem ezek miatt edz. A normális izommunka, zsírégetés és kalóriaégetés anaerob edzés mellett megy.

Aerob edzésnek ilyen lófütykös kocogást szoktak használni, az nem edzés hanem időtöltés.

2015. jan. 10. 20:06
 9/11 anonim ***** válasza:
Érdekes, mégis ég vele a zsír, na a jóga pont nem aerob, az a semmi, elég durván nyomodhatod, ha neked jóga közben 130 körül van a pulzusod.
2015. jan. 10. 20:21
 10/11 Lipton. ***** válasza:
Persze, az aerob edzés hülyeség, teljesen fölösleges. :)
2015. jan. 10. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!