Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Így jó lehet ez a diéta?

Így jó lehet ez a diéta?

Figyelt kérdés

180 cm és 93kg vagyok 21/F.

a kajára most nem térnék ki mert az oké.

viszont ezt kiegészíteném fehérjével és zsírégetővel(full blast)

Mozgás: egyik nap súlyzós edzés másik nap kocogás.

Azért gondoltam hogy kellene fehérje is mert nem akarom hogy az izmot is leadjam, meg hát persze nem haragszom ha esetleg megy is fel:) és ezt úgy gondoltam hogy minden nap egy turmix(vízzel)

a zsírégetőt pedig úgy hogy kezdéskép reggel (hatkor kelek) 1 majd 10-11 körül és mivel hat óra körül megyek edzeni olyan 3 körül még 1. De még az is lehet hogy eleinte nem fogok zsírégetőt szedni, hanem akkor ha már lemegy pár kiló.

a célom kb.80kg. Meg hát persze izomból több legyen mint zsírból:D

2015. jan. 8. 18:43
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem tudom jó lehet-e, mivel nem tértél ki rá. Neked nem hiszem el, hogy oké. Nem azért mert hazugnak tartalak, egyszerűen nem ismerlek, akik gyakorikérdéseken kérdeznek, tapasztalat szerint csak ímmel-állam értenek a kérdezett témához. Ne vedd sértésnek :)
2015. jan. 9. 10:35
 2/10 A kérdező kommentje:
Amúgy valóban rosszul tettem fel a kérdést. Itt nem is a diétára lennék kíváncsi (étrend) hanem amit írtam étrendkiegészítők, meg az "edzésterv" helyesek-e.:)
2015. jan. 9. 15:33
 3/10 anonim ***** válasza:

Ugye izomzatot növelni tömegeléskor szoktak, ilyenkor hízás benne van a pakliban.

Szálkásításkor (fogyás) az izomtömeg megőrzése a cél.

Én még semmi hiteles bizonyítékot nem láttam arról, hogy a 'zsírégetők' működnének akár csak 1%-ot is segítenének fogyásban. Mondjuk ha van valami 1%, ami a 'zsírégető' legendák mögött húzódik, az még pont lópikula.

2015. jan. 9. 15:45
 4/10 Lipton. ***** válasza:

A zsírégetőnek nevezett táplálék kiegészítőknek nem azért ez a neve, mert majd égetik a zsírt, hanem mert, ez csak egy plusz segítség, ezek a készítmények általában koffeinből és L-karnitinből állnak, ezek csak az edzés intenzitását segítik, szóval közvetlenül a zsírégetést nem.

Diéta közben izomtömeget növelni, nem igen fogsz mivel teljesen más a kalóriaszükséglete mint a zsírégetésnek.

Azért fehérje turmix mehet, főleg súlyzós edzés után, így elkerülheted az izomleépülést.

De legfontosabb az étrend!

2015. jan. 9. 23:33
 5/10 A kérdező kommentje:

Ezekre voltam kíváncsi:)azt irtam is hogy azert ennék feherjét hogy az izom ne épüljön le.

Zsírégetőt nem szabad edzés előtt bevenni igaz?

2015. jan. 9. 23:42
 6/10 Lipton. ***** válasza:
Én csak edzés előtt enném, ha gondolod vehetsz hozzá L-karnitint.
2015. jan. 9. 23:53
 7/10 A kérdező kommentje:
Shop builderen azt irjak hogy elotte sose mert duplan terheljuk a szivet.
2015. jan. 10. 00:13
 8/10 Lipton. ***** válasza:
Hm, akkor viszont nem értem, a koffeinnek meg a karnitinnek edzés előtt van értelme.
2015. jan. 10. 11:15
 9/10 Lipton. ***** válasza:

[link]

Ez az?

2015. jan. 10. 11:16
 10/10 A kérdező kommentje:
Igen az:)
2015. jan. 10. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!