Tudnátok valamilyen filmek ajánlani ami fogyókúráról szól, megerősít az elhatározásomban a fogyókúrám során?
Figyelt kérdés
Bármilyen film jöhet. Nektek mi segít ilyenkor, mi az ami megerősít benneteket az elhatározásban?
Akár zene, dokufilm, videó, képek... bármi jöhet ami erőt és kitartást ad.
Köszi!
Illetve most hol tartotok, hogy haladtok a fogyással? Milyen a hangulatotok?
Mert én eddig csak - 2 kilónál járok, de észrevettem magamon, hogy ingerlékenyebb és szomorúbb is vagyok.
2015. jan. 8. 12:23
1/3 anonim válasza:
Én nagyon boldog vagyok minden reggel! 3 kiló minusznál járok,de imádok edzeni (terhesség miatt híztam el).
Ami motivál a kedvenc farmerom,márciusban szeretném már hordani:)
2/3 A kérdező kommentje:
nekem egy decens kis fekete koktélruhám van ami már nem jön rám, az van kiakasztva, emlékeztet rá h hordani szeretném még idén
2015. jan. 8. 15:18
3/3 Kiss Anna Boglárka válasza:
Peaceful warrior (A békés harcos útja)
Bár nem fogyókúráról szól, de sportról, és nekem nagyon tetszett, mert a céljaink eléréséről szólt, hogy ehhez hogyan változtassuk meg a gondolkodásunkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!