Hogyan fogyjak 15 évesen?
Figyelt kérdés
sziasztok:) 15 éves vagyok 161cm,55kg.Fogyni akarok.Nem a súlyommal van a baj hanem az alakommal.Nagy a fenekem,hájas a hajam,és vastagak a combjaim.Karácsonykor még híztam is tuti 1-2kg-ot.Nyár óta egyfolytában hízok.próbálok kevesebbet enni és több zöldséget,gyümölcsöt de semmi.milyen gyakorlatot tudnék csinálni? pl: felülés,gugolás,stb.? vagy inkább járjak edzeni?? mit egyek/sportoljak hogy eltünjenek a hurrkáim?? köszi a válaszokat.:) 15/L2015. jan. 3. 13:34
1/9 anonim válasza:
Felülést ne csinalj, attól nagyobbodik a hasad. Masszírozd erősen, hogy a zsírpárnákat széttörd. Egyél diétás kekszet almával vagy mandarinnal. Banánt ne egyél, az nagyon hízlal!!! Este ötkor vacsorázz, aztán csak egy mandarint ehetsz pirítóssal kb. 7-8 között. Én így fogytam eddig 10 kilót :-)
2/9 anonim válasza:
1# Ha a netre beírod, h Fitness akk nagyon jó gyakorlatokat mutat
3/9 A kérdező kommentje:
értem köszi:) és leírod kérlek hogy miket eszel egy nap és hogy mit mozogsz?
2015. jan. 3. 13:57
4/9 A kérdező kommentje:
1.nek írtam bocsi.:)és 2. mindjárt beírom és megnézem.:)
2015. jan. 3. 13:58
5/9 anonim válasza:
Ezt olvasd el, minden benne van, amit tudnod kell.
#1 Hogy törne szét a zsírpárna? Este 6 után KELL enni, nincs olyan, hogy 6 után tilos.
6/9 anonim válasza:
Gyümölcsöt mértékkel, mert tele van gyümölcscukorral.
7/9 anonim válasza:
#5 Vagyok, egy darab mandarin nemszámít étkeésnek, pont azt nem kéne enni este.
8/9 anonim válasza:
Első:
Felüléstől nem lesz nagyobb a has, a zsírpárnákat pedig nem lehet széttörni, a masszázst keringésélénkítésre ajánlják.
"hájas a hajam"
Elég komoly lehet a gond, ha már a hajad is súlyfelesleggel küzd. Bár ez egy kis vágással könnyen orvosolható.:)
9/9 A kérdező kommentje:
utolsó: hasam* bocsi elírtaam..na mindegy
2015. jan. 10. 08:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!