Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyjak le így 13 évesen?

Maadgiirl kérdése:

Hogyan fogyjak le így 13 évesen?

Figyelt kérdés
Alig bírok lemondani az ételről és mozogni meg túl lusta vagyok. Vagyis nincs sportolási lehetőség és 1 hétig bírom az ilyen aerobik tornát de viszont sokat biciklizek de azt sem sokáig vagyis gyakran megállok. Suliba szünetekbe unatkozok így mindig eszek de nem tudom hogy kéne kevesebb kalóriát bevinnem mert a szüleim nem igazán állnak mellettem mert mindig veszik a jó kajákat amik hizlalnak és nem bírok ellenállni. Szükségem van a segítségetekre!

2014. ápr. 16. 12:46
 1/4 anonim ***** válasza:

Hány kiló vagy?

A fiataloknál mindig két lehetséges van. vagy normál súlya van csak fogyni akar. vagy tényleg sok a felsleg csak aszülök nem állnak mellé.

Neked fogyózni nem kellene. Egyetlen dolog, az étkezés megváltoztatása kellene, és már fogynál is. Mozogni azért vagy lusta mert nagyobb a súlyod, és rossz az étkezésed.

Ami fontos lenne, hogy az iskolába olyan ételt vigyél ami nem csoki, nem chips, kakaóscsiga stb... r

2014. ápr. 16. 13:00
 2/4 anonim ***** válasza:

Pedig tényleg mozogni kell, és nem lemondani az ételről hanem pont ételt enni.

A búza, a cukor és a tej nem ételek, nem is szabad enni ezeket.

Sok zöldséget és húst kell enni, tojást, gombát, esetleg olajos magokat és gyümölcsöket. Nagyjából ennyi ételcsoport van, gondolkozz el mennyire ezeket eszed, netán eltérsz ezektől?

2014. ápr. 16. 14:37
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! És nagyjából csak szendvicset eszek és változatos főtt kaját este gyümölcsöt és ennyi. Ja meg ritkán chips meg csoki mert megpróbálok odafigyelni. De azt mondták h fogytam de szerintem nem, csak magasabb lettem.
2014. ápr. 16. 14:49
 4/4 anonim ***** válasza:

Hús, zöldség.

Lehet hagymát tenni két vastag szelet sonka közé, meg egy salátalevelet és akkor az szendvics, de van olyan szendvics is ami nem húsból, hanem búzából van.

Ilyet nem eszünk, a húsosat igen :)

2014. ápr. 16. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!