Hogy fogyjak le 17 évesen 19-20 kilót? Lehetséges ez egyáltalán? Mi segítene már végre rajtam?
"Mi segítene már végre rajtam?"
Az akaraterő. Ha nem szereted a konditermet, tornázz otthon (csak vannak otthon ilyen DVD-k, ha mást nem, tölts le egy Réka DVD-t), és fuss a szabadban. Igen, így télen is lehet. Én 2 szabadidőnadrággal, 2 zoknival, egy hosszú ujjúval, két pulcsival és egy sapkával tök jól megvoltam, pedig nagyon fázós vagyok. Vigyél zenét, úgy még talán élveznéd is.
A tablettákat és a "valamilyen" diétákat felejtsd el (Banán-diéta, almaecet-diéta, ananász-diéta, citromosvíz-diéta, 21napos-diéta, joghurt-diéta, narancs-diéta, tadada, tadada...), a lényeg annyi, hogy a finomított lisztet, cukrot kerüld (fehér kenyér, tészták, cukros édességek, nasik) és sok zöldség, fehérje menjen leginkább. http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__38.. Ennél a kérdésnél bővebben kifejtettem a kaja részét (7-es válasz).
A "minél hamarabb" hozzáállás alapból nem jó. Nehéz dolog a fogyás és (ha egészségesen és tartósan akard) viszonylag lassú folyamat. Mindig annyit egyél, hogy már ne legyél éhes, de ne is lakj jól. Kb egy kistányérnyi adagot. Az pedig nem szégyen, ha fogyózol, vagy éppen egészségesen szeretnél élni. Ha megkínálnak, kedvesen utasítsd el az ételt. Nem lehet rájuk fogni, hogy nem tudsz rendesen fogyózni, az kizárólag a te döntésed, ha megfogod a nasit és beveszed a szádba. Csak saját magadat hátráltatnád ezzel.
4-es
Lehet,hogy a pasija csak a 69-et szereti:D:D:D
Szia. Én is most kezdtem el fogyózni, ám nekem "csak" 10 kg kellene, hogy 50 legyek. Szinte egyforma a magasságunk is. Nos, megmutatom, hogy én mire edzem, ITTHON;
https://www.youtube.com/watch?v=52uvwCi03yE - ez nagyon jó, a végére kész vagy. Én élvezem is csinálni, + ne felejtsd el a napi 2 l vizet sem. :) Valamint s kajára is figylej, mondjuk este tényleg nem kellene sokat enni, csak valami könnyűt, mint ahogy előttem is irták. [link] Valamint ez.. Itt megnézheted, melyik étel mennyi. Az akaraterő a legfontosabb. Én is imádom a csokikat, és mindent, ami édes.. :D de lekell mondani róla(részben). Napi egy kocka csoki nem árt meg. Én is igy csinálom. Remélem sikerül, neked is. Kitartás :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!