Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyjak le 13 évesen?

Hogyan fogyjak le 13 évesen?

Figyelt kérdés
Eddig jártam edzésekre (box edzésre) és tök jó alkatom volt de most nyárra kaptam 2 hónap szünetet,ez tök jó,de kezd nőni a hasam.Boxon mindig ugye mozogtunk,és erősítettünk,de ütemesen. Most itthon elkezdtem erősíteni fogyás érdekében,de olyat hallottam hogy ilyen korban még nem szabad annyira erősíteni,mert le áll a növekedésem. Ebből most mennyi igaz? Hogy erősítsek,fogyjak?
2013. júl. 14. 15:53
 1/4 anonim válasza:
0%
Menj el hányni digidagi:)
2013. júl. 14. 16:16
 2/4 anonim válasza:
12%
Ne egyél annyit aztán nem leszel dagadt.
2013. júl. 14. 16:19
 3/4 anonim ***** válasza:

Hello. Végre egy boxoló lány.

Tök mindegy mit edzel (persze te a csajos tornákhoz képest értelmiségi sportot űzöl, erre szabad büszkének lenni) de alapvetően az étkezés a meghatározó. Rövid ideig tartó szerencse csupán, hogy edzés mellett megőrzöd a jó alakodat, pár év múlva edzéssel is hízni fogsz. Egyébként eddz keményen, lazulni bármelyik hájkirálylány tud.

Húst egyél és zöldségeket, ez fogja a legjobb teljesítményben segíteni edzésen, és ez fog segíteni felhasználni a zsírodat. Olyan ételt mi értelme megenni amiből zsírt képez a szervezeted? Tehát a csípődre rakódó hájból hogy lesz neked ütésed? Olyan kaja kell ami energiát ad, nem ami elraktározódik.

Erőt ad a hús, tojás, hal, zsír, zöldségek.

Liszt, cukor, gabona, tej felejtős. Mint látod voltaképp nem bonyolult, de ez az egészséges és jó + egyszerű.

2013. júl. 14. 16:28
 4/4 A kérdező kommentje:
Fiú vagyok csak nem tudtam magam kifejezni xDDDD Egyébként köszönöm a válasszokat,főleg első...
2013. júl. 14. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!