Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyjak 13 évesen?

Hogyan fogyjak 13 évesen?

Figyelt kérdés
177cm magas és 75kg vagyok. A heti 3 tesi óra mellett egyszer röpizek. Mivel menzás vagyok, így inkább reggeli, vacsora, valamint otthoni torna tippek kellenének, mert elég zavaró ez a súly 13 évesen...:(((

2012. dec. 8. 18:07
 1/7 anonim válasza:
Tapasztalataim alapján ilyen korban a legtöbben kicsit ducik.Ez idővel úgyis elmúlik(ha mozogsz rendesen),de azért valami iskolán kívüli sportfoglalkozás nem árthat(futás,labdajáték,úszás,stb...)
2012. dec. 8. 18:24
 2/7 anonim ***** válasza:
42%

Sehogy...

Ebben a korban kell egy kevés plusz és szerintem nem is szépek a csont vékony emberek,a te súlyod meg teljesen elfogadható.

2012. dec. 8. 18:26
 3/7 anonim válasza:
53%

[link]

Ezt a gyakorlatsort végezd el naponta,mellette kövesd a mértékletes táplálkozást..értsd:mindennap egyél ötször,de keveset!így elkerülheted hogy éhes legyél.Fogyni akkor fogsz,ha több kalóriát égetsz el,mint megeszel.Ha ezeket betartod,akkor karácsonyra látni fogod a változást.Energikusabb leszel,valamint jobb alakod lesz.

Hajrá!:)

2012. dec. 8. 18:32
 4/7 anonim ***** válasza:
42%

szerintem sem durva a súlyod. :) ha mindenáron akarsz pár kilót fogyni, akkor folytasd a sportot, ne egyél édességeket (max ha nagyon kívánod a nasit akkor gyümölcs/joghurt/müzliszelet), fogyassz sok zöldséget és igyál meg nap 2 liter vizet. :)

viszont ne koplalj!!

2012. dec. 8. 18:32
 5/7 anonim ***** válasza:
34%

Ezt tegnap írtam egy lánynak, de szerintem Neked is hasznosNekem régesrégen, amikor 14 voltam, kb 12 kilót sikerült leadnom, azt hiszem 4 hónap altt. És a civves az, hogy azóta is tartom kisebb kilegdésekkel, sőt, kevesebb is voltam azóta hosszú időn át (pedig eltelt 20 év...)

Szóval, mivel amikor én voltam 14 még nem ilyen volt az élelmiszer választék, sem pedig ennyi infó nem volt a témában, és én is napközis voltam, a lehető legegyszerűbb megoldást választottam: Reggel 1 szelet kenyér valamivel (nem egy egész karéj, csak annak a fele!), és csak üres tea (nagyon ritkán tej.) Ebédre ami a menzán volt DE sütit nem megenni, tésztát sem, és semmihez nem ettem kenyeret. Ja, és szigorúan az én adagomat ettem meg. Nem volt repeta, nem volt nagy adag kérése, nem volt kétszer szedés stb. (Kivétel, ha tészta volt, akkor a levesből ettem 2 tányérral,de nem ettem meg a tésztát.)Délután ettem egy joghurtot, este pedig egy pici vékony szelet kenyeret valamivel (de a vége felé a 4 hónapnak már csak Hamletet.) Azt, hogy "valamivel" úgy értem, hogy 1 szelet sajt vahy 1 szelet párizsi + paradicsom, paprika, uborka. És ezen kívül amit itt írtam semmit. Ha tudtam h pl nincs mit tenni, este vacsizni megy a család, akkor átrendeztem, azaz délben ettem az esti kicsi szelet kenyeret, és nem ebédeltem mást, hogy este ehessek egy kis vcsit a többiekkel.... Azt, hogy ezen kívül semmi, úgy értem, hogy semmit az ég világon csapvizen kívül. Azaz se üdítő, se gyümölcslé, se szotyi, se gumicukor se mitudománmi. És egyetlen falat cukor sem a 3-4 hónap alatt. (14 évesen annyit dutdam hogy a kenyér, a cukor, meg a tészta hízlal... ) Biztos van ennél jobb, de 20 éve nem volt teljes kiörlésű kenyér meg mittudománmi. És, nekem, mint az elmúlt 20 év tanúsítja, sikerült...." Elnézést, azt kihagytam hogy minden nap ettem még 1 almát.

2012. dec. 8. 18:45
 6/7 anonim ***** válasza:
53%
Ja, én 179 cm voltam, és 78 kg. És 66 kg lett a vége.
2012. dec. 8. 18:46
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! :))
2012. dec. 9. 09:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!