Hogyan fogyjak le 12 évesen, itthon? 165 cm-55 kg
Figyelt kérdés
A kisebb úszógumik és a hízástól kirepedt bőr eltüntetésére kérek tanácsokat.Mivel 12 éves vagyok és az iskolában étkezem és ilyen korban nem ajánlott a fogyókúra,mit ajánlotok?Itthon mit tegyek hogy karcsúbb legyek???Mindig mondják hogy jó az alakom meg a magasságomhoz pont jó,nekem mégsem tetszik,szerintetek?2012. ápr. 25. 19:43
2/5 anonim válasza:
ha olyan helyen laksz, menj el futni naponta 30-40 percet. Otthon ugrókötelezz.
3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm!
2012. ápr. 26. 19:56
4/5 anonim válasza:
Ne fogyni akarj, hanem igyekezz ezt a súlyt megtartani. Idősebb korodba jó lesz ez, addigra megnyúlsz.
Nekem is mondták egy vizsgálaton 11 évesen, hogy tartsam a súlyom. Akkor voltam 53 kiló, most 24 évesen meg majd még egyszer ennyi...nagyon bánom, hogy nem tartottam meg. Nálunk nem volt divat ezzel foglalkozni...
Szurkolok neked, hogy sikerüljön!
24N
5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! Aranyos vagy! :-)
2012. ápr. 27. 14:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!