Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyjak le 12 évesen,...

Hogyan fogyjak le 12 évesen, itthon? 165 cm-55 kg

Figyelt kérdés
A kisebb úszógumik és a hízástól kirepedt bőr eltüntetésére kérek tanácsokat.Mivel 12 éves vagyok és az iskolában étkezem és ilyen korban nem ajánlott a fogyókúra,mit ajánlotok?Itthon mit tegyek hogy karcsúbb legyek???Mindig mondják hogy jó az alakom meg a magasságomhoz pont jó,nekem mégsem tetszik,szerintetek?
2012. ápr. 25. 19:43
 1/5 anonim ***** válasza:
Sportolj.
2012. ápr. 25. 19:57
 2/5 anonim ***** válasza:
ha olyan helyen laksz, menj el futni naponta 30-40 percet. Otthon ugrókötelezz.
2012. ápr. 25. 21:09
 3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm!
2012. ápr. 26. 19:56
 4/5 anonim ***** válasza:

Ne fogyni akarj, hanem igyekezz ezt a súlyt megtartani. Idősebb korodba jó lesz ez, addigra megnyúlsz.

Nekem is mondták egy vizsgálaton 11 évesen, hogy tartsam a súlyom. Akkor voltam 53 kiló, most 24 évesen meg majd még egyszer ennyi...nagyon bánom, hogy nem tartottam meg. Nálunk nem volt divat ezzel foglalkozni...

Szurkolok neked, hogy sikerüljön!

24N

2012. ápr. 27. 10:49
 5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! Aranyos vagy! :-)
2012. ápr. 27. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!