Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogytatok már úgy, hogy nem...

Fogytatok már úgy, hogy nem volt időtök enni, vagy elfelejtettétek, hogy enni kellene?

Figyelt kérdés
Az egyik barátnőm azt mondta, hogy ő úgy ledobott 20 kg-ot, hogy szinte észre sem vette. Nagyon elfoglalt volt, dolgozott sokat, és sokszor elfelejtett enni, vagy ideje sem volt rá. Nekem az a bajom, hogy most nem járok suliba, és munkám sincs, itthon vagyok. Unalmamba eszek, és egy kicsit talán azért is mert depressziós vagyok emiatt, hogy semmi hasznosat nem csinálok, csak itthon vagyok. Amikor dolgoztam, akkor nem igazán volt időm az evésre, és nem is gondoltam rá. Akkor vékonyabb is voltam. Szóval akkor ha találnék munkát, vagy valami elfoglaltságot akkor biztos kevesebbet gondolnék az ételre, időm se lenne rá, és lefogyhatnék? Vélemények?

2012. ápr. 20. 22:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

nem dolgozol mégis annyi zsetonod van,hogy egész nap ehetsz?

laza vagy.

told meg azzal,hogy egész nap jó kis sorozatokat nézel.

2012. ápr. 20. 23:04
 2/11 A kérdező kommentje:
még a szüleimmel élek...
2012. ápr. 20. 23:09
 3/11 A kérdező kommentje:
amúgy ez nem egy válasz volt kedves kommentelő
2012. ápr. 20. 23:09
 4/11 anonim ***** válasza:

oké.

akkor ennyi erővel ugrókötelezhetnél is.

tessék.

amit meg felvázoltál,hogy észre sem vette,hogy fogyott az ritka buta elképzelés.

nincs benne terv,nincs benne tudatosság,nincs benne rendszer.

úgyis ráérsz akkor egész nap,uh ezt olvasd el napi 2x,harmadik napra talán sikerül felfogni.

[link]

2012. ápr. 20. 23:18
 5/11 anonim ***** válasza:
én amikor 12-14 órát dolgoztam gyárban, akkor fogytam 10-15 kilót, abban se volt különösebb rendszer, de én azért észrevettem h kevesebbet eszek, meg sokkal többet mozgok. meg este ahogy hazaértem fáradtan, már nem is kívántam semmit. amúgy ez sztem agyban dől el h unalmadban eszel-e, én pl szoktam menni sétálni vagy rejtvény, vag bármi más, amivel elfoglalom magam
2012. ápr. 20. 23:29
 6/11 anonim ***** válasza:
szerintem ez nem hülye elképzelés. aki nem akar fogyni azzal is simán előfordulhat hogy fogy ilyenkor, én pl 6 órát dolgozom egy nap, de nem akarok nagyon bekajálni a szünetekben, viszek magammal almát, körtét, ilyesmit,és azokat eszegetem meg ha kicsit megéhezem. nem mondanám hogy "ritka buta elképzelés"... akár nem szándékosan, de simán előfordulhat.
2012. ápr. 21. 08:55
 7/11 anonim ***** válasza:

Volt idő mikor nekem is olyan volt a munkám, hogy egész nap jöttem mentem, napi 10-12 órát, és vagy nem volt időm enni, vagy csak keveset ettem. Nekem is ment le, pedig nem tudatos volt.

Ha sok időd van, akkor tornázz, menj el futni, használd ki.

2012. ápr. 21. 13:34
 8/11 anonim ***** válasza:
Kb 1.5 éve leadtam így 9kilót, az 58bòl, akkor vettem észre mikor úgy fàjt a gyomrom, h vizet se birtam inni, majdnem gyomor fekély lett a vége. Ha igy akarod te is letudni a felesleget hajrà.
2012. ápr. 21. 13:53
 9/11 anonim ***** válasza:
Én is így fogyok általában, hogy egyszerűen elfelejtek enni. Most 56-ról mentem le 52-re, de voltam már 48 kg is, ha nagyon nem figyelek... Annyira nem észrevehető, mert alacsony vagyok, 166 cm.
2012. ápr. 21. 23:53
 10/11 anonim ***** válasza:
Megertelek. Amikor otthon vagy, nem mindig konnyu. Nekem az valt be, hogy rendszeresen setaltam, es takaritottamm sokat, es pl ha betudsz szerezi egy szobabiciklit, hidd el minden megvaltozik. (mar amennyiben hasznalod is :-) )
2012. ápr. 22. 00:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!