Fogytatok már úgy, hogy nem volt időtök enni, vagy elfelejtettétek, hogy enni kellene?
Figyelt kérdés
Az egyik barátnőm azt mondta, hogy ő úgy ledobott 20 kg-ot, hogy szinte észre sem vette. Nagyon elfoglalt volt, dolgozott sokat, és sokszor elfelejtett enni, vagy ideje sem volt rá. Nekem az a bajom, hogy most nem járok suliba, és munkám sincs, itthon vagyok. Unalmamba eszek, és egy kicsit talán azért is mert depressziós vagyok emiatt, hogy semmi hasznosat nem csinálok, csak itthon vagyok. Amikor dolgoztam, akkor nem igazán volt időm az evésre, és nem is gondoltam rá. Akkor vékonyabb is voltam. Szóval akkor ha találnék munkát, vagy valami elfoglaltságot akkor biztos kevesebbet gondolnék az ételre, időm se lenne rá, és lefogyhatnék? Vélemények?2012. ápr. 20. 22:57
11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
Amúgy tornázni majdnem minden nap szoktam, meg biciklivel járok mindenhova. Csak a kajálást nem tudom megállni ha itthon vagyok. De most kitaláltam, hogy az unalmamat takarításba fogok fektetni. :D Hátha így kevesebbet fogok enni.
2012. ápr. 24. 08:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!