Január óta fogyózók, mennyit fogytatok? Elértétek már a végcélt? Mennyi kell még ha nem?
Ó szegény. Mennyit szeretnél fogyni? Hány cm és hány kg vagy? Mikor eszel leginkább?
Én 160 cm vagyok, 63 kg vagyok (70 kg voltam jan 1-én :-( ). Én nem eszem pékárút, kerülöm a szénhidrátot ahogy tudom, próbálok nem egész, de azért nem is fél adagokat enni. Néha bűnözök: túró rudi pl. Mozgás az elején ment, de már nem nagyon hagyják a gyerekeim (3 éves kislány, 1,5 éves ikerfiúk, azt mondják inkább velük foglalkozzak torna helyett, hát most mit tehetek?), úgyhogy a mozgás a velük való séta, bár az is elég jó torna, ikerkocsi+testvérfellépő+3gyerek, (több mint 30 kg-ok együtt 3an). Szóval itt tartok, és még kéne egy -7-es, 56 kg-mal már szuper lenne.
Vacsira már csak valami egyszerű, szénhidrátszegény valamit eszem. És sok víz. Én is iszom a csalánteát pár napja, meg salaktalanítót felválta, mikor megkívánom és hagyják a törpék is.
Megpróbálok segíteni, ha leírod mit és mikor, hogyan eszel.
Én ma 1 hónapja, hogy fogyózok és 6kg ment le eddig. 95 voltam és most 89 kg vagyok. (amúgy 160 cm :S)
Először is július-augusztusig van tervben még -15 kg (de lehet hamarabb is meglesz) és utána még annyi, hogy 65-70 kg legyek (ennél kevesebbre nem nagyon tudnék sztem de az már tökéletes lesz)
Én leginkább visszavettem a kajaadagokból, és jobban figyelek, hogy mikor és mennyit eszek. + szobabiciklizek és mini stepper is van.
Amúgy egész jól bírom ahhoz képest, hogy mekkora adagokat benyomtam eddig... :D
de most elszánt vagyok, nem hagyom abba (többször kezdtem már el)
59 kilóról 55,5-re. Meg sem állok amíg a tükörben nem azt látom, amit szeretnék, de nem tudom az hány kilót fog jelenteni. Főleg mert súlyzós edzéseket is végzek, szépen gyarapodik és formálódik az izomzatom.
Jól bírom, mivel nem éhezek. 1400 kcal-t eszek napi 5 étkezés alatt, nem vagyok éhes.
Én kiiktattam a boltokat :D
Vagyis a család többi tagja vásárol helyettem, én csak akkor megyek boltba, ha nagyon muszáj. Mert ami ott van.. na azt nem bírom..fánkok, csokik, sütik, szalámik, stb.
Amúgy 3 hét alatt ment le olyan 2.5 kg. Nem túl sok de már csak egy 5-6 kg kell és végeztem :) persze, azután súlytartás, de az csak jobb lesz már egy kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!