Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Január óta fogyózók, mennyit...

Január óta fogyózók, mennyit fogytatok? Elértétek már a végcélt? Mennyi kell még ha nem?

Figyelt kérdés
Milyen módszerrel fogyóztok? Hogy bírjátok?
2012. febr. 21. 20:49
 1/9 anonim válasza:
Sokat tornázok, lépcsőzőgéppel a térdemet tönkretettem, kevesebbet eszek, zöldteát és csalánteát iszok naponta és Semmi nem mozdult:-(
2012. febr. 21. 21:14
 2/9 A kérdező kommentje:

Ó szegény. Mennyit szeretnél fogyni? Hány cm és hány kg vagy? Mikor eszel leginkább?

Én 160 cm vagyok, 63 kg vagyok (70 kg voltam jan 1-én :-( ). Én nem eszem pékárút, kerülöm a szénhidrátot ahogy tudom, próbálok nem egész, de azért nem is fél adagokat enni. Néha bűnözök: túró rudi pl. Mozgás az elején ment, de már nem nagyon hagyják a gyerekeim (3 éves kislány, 1,5 éves ikerfiúk, azt mondják inkább velük foglalkozzak torna helyett, hát most mit tehetek?), úgyhogy a mozgás a velük való séta, bár az is elég jó torna, ikerkocsi+testvérfellépő+3gyerek, (több mint 30 kg-ok együtt 3an). Szóval itt tartok, és még kéne egy -7-es, 56 kg-mal már szuper lenne.

Vacsira már csak valami egyszerű, szénhidrátszegény valamit eszem. És sok víz. Én is iszom a csalánteát pár napja, meg salaktalanítót felválta, mikor megkívánom és hagyják a törpék is.

Megpróbálok segíteni, ha leírod mit és mikor, hogyan eszel.

2012. febr. 21. 21:26
 3/9 anonim ***** válasza:
Természetesen megy tovább a diéta, 5.2 kg ment eddig le, jobbára zsírból; testsúlyból nem akarnék már nagyon többet veszíteni, így is vigyáznom kell, nehogy túlfogyjam magam. Alkarom már tiszta eres, a hasam is egyre jobban definiálódik. Övemen lyukasztani kellett egy új helyet. Erőnlétem kiváló, kicsattanok az egészségtől. A hogy bírjátok kérdést nem is tudom értelmezni, mivel nem koplalok, vagy ilyesmi. :)
2012. febr. 21. 22:31
 4/9 anonim ***** válasza:

Én ma 1 hónapja, hogy fogyózok és 6kg ment le eddig. 95 voltam és most 89 kg vagyok. (amúgy 160 cm :S)

Először is július-augusztusig van tervben még -15 kg (de lehet hamarabb is meglesz) és utána még annyi, hogy 65-70 kg legyek (ennél kevesebbre nem nagyon tudnék sztem de az már tökéletes lesz)

Én leginkább visszavettem a kajaadagokból, és jobban figyelek, hogy mikor és mennyit eszek. + szobabiciklizek és mini stepper is van.

Amúgy egész jól bírom ahhoz képest, hogy mekkora adagokat benyomtam eddig... :D

de most elszánt vagyok, nem hagyom abba (többször kezdtem már el)

2012. febr. 21. 22:31
 5/9 anonim ***** válasza:
Nekem csak négy kilót sikerült. Életmódot váltottam és rengeteget sportolok. A négy kiló nem túl jó eredmény, de hát nem sietek sehova. Ha volt időm meghízni, most van időm lefogyni. Nincs megállás :)
2012. febr. 21. 22:58
 6/9 anonim ***** válasza:

59 kilóról 55,5-re. Meg sem állok amíg a tükörben nem azt látom, amit szeretnék, de nem tudom az hány kilót fog jelenteni. Főleg mert súlyzós edzéseket is végzek, szépen gyarapodik és formálódik az izomzatom.

Jól bírom, mivel nem éhezek. 1400 kcal-t eszek napi 5 étkezés alatt, nem vagyok éhes.

2012. febr. 22. 01:49
 7/9 A kérdező kommentje:
A hogy bírjátokot én is úgy értettem, hogy az elején azért ha valaki felére csökkenti az adagját, megérzi szerintem. De lehet csak én, és még páran, és van kivétel. És még pl. hogy én kiiktattam a pékátút, pl. nagyon néha megkívánok valami jó péksütit, vagy amit én sütöl a családnak kelt tésztát. Érdekes, hogy 2 napja sütöttem nekik sajtos kiflit, és nem ettem belőle, de annyira nem is hiányzott. Szóval az ember egy idő után hozzászokik, de az eleje azért kicsit nehezebb. Nekem.
2012. febr. 22. 06:54
 8/9 anonim ***** válasza:

Én kiiktattam a boltokat :D

Vagyis a család többi tagja vásárol helyettem, én csak akkor megyek boltba, ha nagyon muszáj. Mert ami ott van.. na azt nem bírom..fánkok, csokik, sütik, szalámik, stb.

Amúgy 3 hét alatt ment le olyan 2.5 kg. Nem túl sok de már csak egy 5-6 kg kell és végeztem :) persze, azután súlytartás, de az csak jobb lesz már egy kicsit.

2012. febr. 22. 08:42
 9/9 anonim ***** válasza:
Szia! Én 1600 kcal-t eszem, heti 3-szor tornázok és eddig -9 kg. :D De összesen 26 kg-ot kell fogynom, vagyis halál a maradék 17 kg-ra!!! :)
2012. febr. 23. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!