Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ti hogyan fogytatok le?...

Ti hogyan fogytatok le? Mennyit? Mennyi idő alatt?

Figyelt kérdés
2012. jan. 15. 19:22
 1/6 anonim ***** válasza:
Január elseje óta szálkásítok, olyan 2 kg-t fogytam eddig.
2012. jan. 15. 19:28
 2/6 anonim válasza:
100%
Szia én 2010szeptemberben 83kg voltam és márciusban már csak 60:) 165cm vagyok. Nálam ez jött be: először magamban kelett helyretennem a dolgokat érzelmileg és tudatositanom kelett azt, hohy igenis ezt így meg ugy fogom csinálni. Mindig kitüztem magam elé egy elérheto célt pl, hogy karácsonyig 5kgot fogyok. Átértem arra, hogy csak 4óránként eszek és mindig lassan keveset. Áttértem a teljes kiörlésű dolgokra. Nekem kimondottan izlettek. Semmi gyorskaja. Mindennap valami gyumi azt is ugy ettem hogy ettem pl reggelit aztán3óra múlva egy gyumi és kb 45perc mulva megint kaja és igy teljesen üres a gyomrom és jobban felszívódott a vitamin. Elkezdtem edzeni is. Futottam rengeteget kondiba,mert engem ott motiváltak az emberek. Először csak gyalogoltam utánna pedig fokozatosan áttértem a futásra legalább 40perc+taposó gépen is kevés időt eltöltöttem. Csináltattam egy edzés tervet azt ois heti 3szor csináltam. De a kardio megvolt minden nap kivéve hétvége. Folytattam volna tovább is de azóta már kismama vagyok:) nemtudom kinél hogyan valt be de nálam nagyon bejött és nem volt kinszenvedes én nagyon élveztem és büszke vagyok magamra:)remélem tudtam segíteni.
2012. jan. 15. 19:40
 3/6 anonim válasza:
Bocsi előző vagyok 2011szeptembertől-márciusig. Nem 2010. Bocsi:)
2012. jan. 15. 19:41
 4/6 anonim ***** válasza:
2012. jan. 15. 19:43
 5/6 anonim válasza:
2. Vagyok kimaradt még hogy rengeteg szénsavmentes ásványvizet ittam napi 4l minimum
2012. jan. 15. 19:48
 6/6 anonim ***** válasza:

Én szeptember közepén kezdtem, de közben volt egy teljes hónap szünet nagy kajálásokkal decemberben. 86 kilóval indultam, most vagyok 78 tehát olyan 8 kg ment le eddig.

Eleinte csak kajanaplót vezettem, hogy ki tudjam kísérletezni, hogy mi hogy válik be nekem, minek a hiánya okoz zabarohamot, milyen étrend mellett milyen a közérzetem, stb. Aztán ha már minden fel volt írva, elkezdtem rádobni a kajákat a mérlegre, és pontosan kiszámolni a fehérje/zsír/ch arányt. Mellette heti 2-3 edzésem van, meg én egész hétvégén gyalogolok gyakorlatilag.

Nekem nagyjából az jött be, hogy 2g ch/tskg, 2g fehérje tskg és 0,8g zsír/tskg. Persze ezeket iyen pontosan nem tudom betartani, de mindig ez a célom. Legalább heti egyszer tartok csaló napot, és sosem sanyargatom magam, ha valamit úgy megkívánok, hogy kaparom a falat, akkor inkább megeszem - ezért is ilyen lassú a fogyás. De működik! Tényleg csak odafigyelése. Mostmár alap, hogyha nem olyan kaját eszem, ami egyértelműen belefér, hanem zsírosabb, cukrosabb, akkor fél adagot kérek csak. Ha muszáj csokit ennem, akkor a legkisebbet választom.

2012. jan. 16. 08:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!