Ti hogyan fogytatok le? Mennyit? Mennyi idő alatt?
Én szeptember közepén kezdtem, de közben volt egy teljes hónap szünet nagy kajálásokkal decemberben. 86 kilóval indultam, most vagyok 78 tehát olyan 8 kg ment le eddig.
Eleinte csak kajanaplót vezettem, hogy ki tudjam kísérletezni, hogy mi hogy válik be nekem, minek a hiánya okoz zabarohamot, milyen étrend mellett milyen a közérzetem, stb. Aztán ha már minden fel volt írva, elkezdtem rádobni a kajákat a mérlegre, és pontosan kiszámolni a fehérje/zsír/ch arányt. Mellette heti 2-3 edzésem van, meg én egész hétvégén gyalogolok gyakorlatilag.
Nekem nagyjából az jött be, hogy 2g ch/tskg, 2g fehérje tskg és 0,8g zsír/tskg. Persze ezeket iyen pontosan nem tudom betartani, de mindig ez a célom. Legalább heti egyszer tartok csaló napot, és sosem sanyargatom magam, ha valamit úgy megkívánok, hogy kaparom a falat, akkor inkább megeszem - ezért is ilyen lassú a fogyás. De működik! Tényleg csak odafigyelése. Mostmár alap, hogyha nem olyan kaját eszem, ami egyértelműen belefér, hanem zsírosabb, cukrosabb, akkor fél adagot kérek csak. Ha muszáj csokit ennem, akkor a legkisebbet választom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!