Ti hogyan fogytatok le?
Figyelt kérdés
Érdekelne ki milyen módszerrel mennyi idő alatt és mennyit fogyott? (Légyszi csak azok írjanak akiknek sikerült, nem vagyok kíváncsi szidalmazó, kötözködő hozzászólásokra!) Köszi szépen!:)2012. febr. 10. 20:33
1/7 TOMAtm válasza:
elkezdtem edzeni,növeltem a tömegemet h utána könnyebben tudjak fogyni,mivel a több izom több kalóriát használ fel.igy relative könnyű.közel 6 éve játszom ezt,évi kb 4-6 kiló ami ingadozik rajtam.most 98kiló vagyok,április közepén kezdem a fogyást,olyankor 2 hónap alatt lemegy a zsír,edzéssel,leszek olyan 92-3 kiló.
2/7 anonim válasza:
Elég érdekes de ettem sokat és fogytam vele... egyébként meg ha ez nem működik akkor norbi fitnes
3/7 anonim válasza:
Életmódváltás!Semmi fehér lisztes dolog és cukor,sok zöldség,hal,csirke,pulyka,gyümi,mozgás.Ezzel tavaly januártol-novemberig 36kg minux.
4/7 anonim válasza:
Kalória számolás, heti 3-szor torna és eddig -7 kg. (42 nap)
5/7 anonim válasza:
Én mindent ettem amit eddig, csak kevesebbet és este 5-6 után már nem. Minden este futás,ugrálókötelezés vagy torna. 2 hónap 9 kg.
6/7 A kérdező kommentje:
Fú köszi szépen!
Utolsó: Mit ettél pontosan ha megkérdezhetem?
2012. febr. 12. 16:07
7/7 anonim válasza:
Hát pl: rántott hús, pizza. mindig ami volt kaja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!