Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogytatok már futással?...

Fogytatok már futással? Mennyit futottatok egy héten?

Figyelt kérdés
2012. márc. 25. 16:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Tavaly nyáron az volt a tervem, hogy hetente 5x elmegyek futni. Kezdetben 30-35 perc lassú futás, később fokozatosan emelem az időt. Mellette persze egészséges, kiegyensúlyozott étrend. Ez így ment majdnem 1 hónapig, sikerült is 4 kg-t leadnom.

Utána elmentem nyári munkára és nem mindig tudtam tartani az egészséges étkezést, és a heti 5 futást. Volt, amikor csak 2-3x futottam, de a hatását éreztem. :)

Holnaptól ismét nekiállok, most már nem is sötétedik olyan hamar. Formába kell hozni magam nyárra. :D

Egyébként a futás az egyik legjobb mozgásforma fogyáshoz, úgyhogy hajrá. :))

16/L

2012. márc. 25. 16:53
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

szerdán lesz egy hete hogy futok, és már most ment le a derekamból :) nem olyan vészesen sokat kell fogynom, de mint az előző írta..nyárra kell a jó alak. ;) kg-ba még nm látszik, de nem is csodálkozom, mert még csak egy hete futok ezért érthető... :) centibe tuti fogytam:D

40-45perceket szoktam, amikor úgy van akkor van hogy csak fél óra! én mindennap futok :)

2012. márc. 25. 17:08
 3/12 A kérdező kommentje:
Húha minden nap..:D Kemény kihívás:) Köszi a kommenteket! Jelentem holnaptól én is neki látok:) Igazából én se fogyni akarok, csak hiányzik a mozgás, meg csinosodni kell nyárra:)
2012. márc. 25. 17:40
 4/12 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Oké, hogy kell a jó alak nyárra, formásodni kell stb, de nem ész nélkül. Nem véletlenül mondják az orvosok is, hogy heti 3-4, max 5 edzés ideális. A szervezetnek szüksége van a regenerálódásra, ezért heti max. 5 alkalommal fuss.

De ennek is akkor lesz igazán jó eredménye, ha az étkezésre is figyelsz. Nem kell semmilyen diéta, csak egészséges, változatos, vitamin- és rostdús táplálkozás + napi 2-2,5 l víz.

2012. márc. 25. 20:05
 5/12 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, hogy nem a kérdésre válaszolok, csak egyrészt érdekelnek a további válaszok, másrészt, kérdeznék én is.

Ti hogy kezdtetek el futni? Én pénteken voltam először, de akkor elég hamar kifulladtam, sokat sétáltam a 3/4 órás "futásom" alatt. :(

Van valami ötletetek, hogy hogyan tudnék pár percnél tovább futni egyhuzamban? Vagy csak gyakorlás kérdése?

2012. márc. 25. 20:34
 6/12 anonim ***** válasza:

max. 5 kiló szokott feljönni rám nem több, azt futással adom le.

1300 kalória mellett heti 3-szor 30-40 perc futással.

Általában heti 0,5 -1 kg megy le.

2012. márc. 25. 20:38
 7/12 csak1csajszi válasza:

20:34! [link]

:)

2012. márc. 26. 10:40
 8/12 anonim ***** válasza:

20:34es vagyok.

Utolsó, köszi a linket! Ma már próbálkoztam vele :)

2012. márc. 26. 19:10
 9/12 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Utolsó, hogy ment a futás? :)

2012. márc. 26. 19:25
 10/12 anonim ***** válasza:

19:10es vagyok.

Nem volt vészes, köszi, hogy kérdezed! :)

Annyira nem is fáradtam el, de azért érzem :D

2012. márc. 26. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!