Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyjak 13,5 évesen?

Hogyan fogyjak 13,5 évesen?

Figyelt kérdés

13,5 éves lány vagyok. 165 cm/ 66 kg. Ez szerintem RENGETEG!! Kb. fél évig próbáltam fogyni (jártam cselgáncsra, ugrálóköteleztem)és 1 kg fogytam.

Szerintetek hogyan kezdjek neki a fogyásnak? Kb. 5-6 kg-tól szeretnék megszabadulni.

Valaki nem tud mondani valami jó étrenedet vagy valmit? Vagy milyen mozgást?? (úszni sajnos nem tudok eljárni)

Lécci valaki mondjon valamit!!! Előre is köszi.

2011. szept. 26. 20:24
 1/5 anonim válasza:
Parancsolj a reklám segít:
2011. szept. 26. 20:37
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Mivel még növésben vagy, szerintem az lesz a legjobb hacsak simán nem nassolsz semmit, fehér helyettbarna kenyeret eszel, és vagy teát vagy vizet iszol. (cukor nélkül a teát is) És emelett fuss.
2011. szept. 26. 20:44
 3/5 anonim válasza:

Egy picit soknak tűnik, de nem biztos, hogy tényleg dundi vagy, csak kellemesen "husi". Az attól is függ, milyen alkat vagy. Én pl. 170 cm vagyok, és amikor 62 kiló voltam, s-es méretet hordtam.

Megértelek, mert kamaszkoromban nagyon sokat szenvedtem attól, hogy husibb voltam a társaimnál (akkor 70 voltam).

Ma már tudom, hogy nem volt az olyan vészes.

Szóval, én azt tanácsolom, egyelőre próbálj egészségesen táplálkozni. Ilyen korban a fogyókúra tilos, még fejlődésben vagy. Este hat után már ne egyél, és akkor is lehetőleg egy joghurtot. (Persze, ha déltől nem ettél semmit, nem elég a joghurt, hiszen nem éhezhetsz)

Egyébként teljesen természetes, hogy a lányok teste ebben korban dundibb. Sokan (pl én) később, 18-20 éves korukra automatikusan lefogynak.

2011. szept. 26. 21:28
 4/5 A kérdező kommentje:
Tényleg átalakul majd a testem 18 éves korom után??
2011. szept. 29. 14:01
 5/5 anonim válasza:
Alkattól függ. Az enyém átalakult, totál lefogytam, és velem együtt több barátnőm is. Az én ismeretségi körömben 18-30 között voltak a legvékonyabbak a csajok.
2011. szept. 30. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!