Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy fogyjak le 12 évesen?
12 éves lány vagyok 168cm és 68kg :(
Mindenki piszkál hogy milyen dagadék vagyok és én sem érzem jól magam a bőrömbe.
:)Egyforma magasak vagyunk... én az 55kg-ból akarok fogyni,
mert a combjaim azok ááááá fújjj :S De szoktam itthon felűlést csinálni 200-at naponta, 400 ugrás ugrálókötéllel, 100 guggolás ( így soknak tűnik, de kevesebbel kezdtem:) ) és + 30 rúgás, és egyre szebbek a lábaim :P Próbálj meg vmi hasonlót :) ( am hozzáteszem én nem szeretem 'megosztani a külvilággal' ha pl fogyózok, ha esetleg te is ilyen vagy...titokban, amikor nem figyelnek :P Na mind1, próbálj otthon eddzeni, kevesebbet enni, még növőben vagy, hamarabb lemegy :) sok sikert! 13/L
Te idióta.
"Mindenki piszkál hogy milyen dagadék vagyok és én sem érzem jól magam a bőrömbe"
Gratulálok a feltörekvő generáció hatalmas mértékű intelligenciájához :)
12 évesen már ezzel foglalkozni. Neked se' lesz személyiséged xd
ne egyél olyat amibe liszt van. meg krumplis dogokat se. naponta igyál meg 2-3 liter vizet. :)
és persze mellette mozogj. a futást nem ajánlom ha betonos helyen laksz. bár az mindent megmozgat. :)
csinálj felüléseket,vagy legalább sétálj.:)
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!