Hogy fogyjak 14 évesen?
16:00 után ne egyél xD
és az elött meg
reggeli mondjuk 1 szendvics ebéd: saláta vacsi 15:30kor mondjuk 1 palacsinta és a palacxsnta után egyél 1 almát xD
Szerintem a te korodban bőven elég az, ha esténként megcsinálsz 30-40 felülést.
Iszol kólát, esetleg sok édességet, csipszet, kenyeret eszel? Ha igen, csökkentsd ezeknek a mennyiségét.
na már megint ez az este 6, 4 stb után ne egyél marhaság
futás, bringa, úszás, nem kell fogyókúráznod
gratulálok a 'palacsinta,szendvics' kombó írójának...:D
én azt mondom,h a has-probléma aerob edzéssel (futás a legjobb) és megfelelő táplálkozással orvosolható a leghatékonyabban,függetlenül attól,h az ember hány éves!
hagyd el nyugodtan az édességeket,fehérlisztet,túlzott fűszereket,sót!egyél helyette sok gyümölcsöt,zöldséget,barna rizst,halat,cs.mellet...egy idő után észreveszed a változást,hozzászokik a szervezeted és már nem is fog hiányozni a 'szemét' kaja! :))) és hidd el,nem fogsz ártani magadnak azzal,ha kiiktatod a szervezetedből a sok mű cuccot!!! :D
továbbá,én nem értek egyet azokkal,akit azt tanácsolják,h egyél meg ugyan úgy MINDENT,mert ez nem így van!!!inkább vigyél be értékes tápanyagokat a szervezetedbe!!!s,szerintem ezt minden ember megfogadhatná,teljesen mindegy,h fogyni szeretne v. sem!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!