Hogy fogyjak le könnyen 13 évesen?
Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok és sajnos 80 kg. Nagyon szeretnék lefogyni, mert mindenhol szekálnak érte. Otthon kötözött sonkának neveznek, és a suliban is sok olyan lányok bántanak akik nagyon szépek. Ezt ne vegyétek ugy hogy sajnáltatni akarom magamat, mert eszdm ágában sincs, csak elhatároztam magamat! :D egyébként 162 cm vagyok és nem fontos hogy egészségem, csak nagyon szeretnék lefogyni, bármi áron hogy talán akkor mindenki békénhagyna.2014. ápr. 8. 17:34
1/7 anonim válasza:
Próbáld ki a szénhidrát csökkentett diétát.
Fehér lisztet, cukrot mellőzd.
+ Mozgás.
2/7 anonim válasza:
Majd 18-20 évesen kezdj el fogyózni, mert ha most vonod meg magadtól a táplálékot amikor növésben vagy, annak nem biztos h jó következményei lesznek. Am meg én akiket ismerek, kiskorukban kövérek, mire felnőttek mindenkiből normális termetű ember lett. Még nem nőttél fel, várd ki a végét
3/7 anonim válasza:
Kettes: miért lenne baj, ha elhagyja a lisztes, cukros ételeket? Nyilván nem ennyivel kell kevesebbet enni, hanem csak kicserélni más ételekre. Szerintem azokra nincs szükség semmilyen életkorban sem
4/7 anonim válasza:
Minden tápanyagra szükság van, olyan nincs, hogy az egyik nem kell. Cukor pl kell az agynak (is). Az oké, hogy lecseréli másféle ételekre, én csak annyit mondtam, hogy még nem biztos, hogy dagi lesz felnőtt korában is, hiszen csak 13 éves.
5/7 anonim válasza:
Ha 162 cm-hez 80kg, akkor kétlem, hogy a picit testes, duci alkat lenne, akikre a második válaszoló gondolt. A diéta nem koplalás, nem beteges tápanyagmegvonás, csak a szervezet igényeihez történő csökkentés.
Kb milyen ételeket fogyasztasz? Akkor könnyebb javasolni bármit is.
6/7 anonim válasza:
162 centisen 80kilósan szted nem testes???? Láttál már te embert egyáltalán???
7/7 anonim válasza:
6. próbáld értelmezni, amit írtam! Nem jó a szövegértésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!