Hogyan fogyjak le?
Szia!
Én nagy súlyfelesleget készülök leadni, sőt nagy részét már le is adtam, most nincs kedvem leírni a teljes történetem, de ha érdekel privátban leírom.
A lényeg az hogy először is a táplálkozásodon változtass, mivel még csak 14 éves vagy így TILOS megvonnod magadtól bármit is, és keveset enned.
DE.
Ha szeretsz nassolni azt jó lenne kerülni, sőt el kell kerülni, csoki chips, egyéb édességek nyista. Azokat el kell felejtened kb, javaslom hogy kajákból elsősorban a zsíros ételeket kerüld de ne hagyj el semmit teljesen, ugye fejlődő szervezet ilyenkor szinte mindenre szükséged van.
Én fogyásra ugye stepper gépet használok, de mivel te csak 5 kilót szeretnél leadni így elég ha elmész hosszút sétálni mondjuk heti 4x40 perc, bár lehet egy lassú kocogás sem ártana, és hogy ne izomból fogyj kezdj el saját testsúlyos edzést, mondjuk fegyencedzést. Mert ugye fogyással csak löttyedtebb leszel, de ha izmosodsz akkor felszedhetsz izomba pár kilót ugyan, ahogyan futással is, de kevésbé fog meglátszani rajtad, de feszesebb, jobb alakod lehet. És szerintem ne csak ez a kitűzött cél legyen ha ledobod a felesleget akkor abba hagyod, bár utána inkább erősíts egy picikét hogy az évek során minél jobb alakod legyen, ha ezt szeretnéd.
Ezek csak tanácsok, te döntesz, de egy a legfontosabb ne kezdj bele diétába ilyen idősen nem szabad, a legfontosabb, nasik elhagyása, igyál sokat lehetőleg vizet, vagy cukormentes valamit, és sportolj!!!
De ne feledd sport az elsődleges!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!