Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyjak le szülés után?

Hogyan fogyjak le szülés után?

Figyelt kérdés
Terhességem előtt még cigiztem de mivel terhes lettem így leszoktam a cigiről és terhességem alatt 20 kilót fel szedtem. Terhességem előtt 52 kiló voltam a terhességem végén 72 És amikor kijöttem a kórházból 62 kiló voltam/vagyok és vissza szeretnék fogyni, de állandóan ennék így, hogy nem cigizem már és nem is kívánom a cigit de állandóan csokit vagy chipset ennék és nem tudok ellen állni és mit tudok ez ellen tenni? Hogyan tudnék lefogyni? Nem akarok emiatt vissza szokni a cigire pedig már megfordult a fejemben. Előre is köszönöm a válaszotokat.:)
2014. márc. 27. 22:50
 1/2 anonim ***** válasza:

Erőt kell venni magadon. Sajnos elhatározás és erős jellem kérdése.

Tudom, miről beszélek, én is letettem a cigit, és kifejezetten nem akartam meghízni - pedig hajlamos vagyok a nassolásra.

A nassolás utáni vágynak nem kell örök életedre ellenállni. Viszonylag hamar teljesen normális szintűre csökken, mikor a méreganyagok kiürülnek a szervezetedből.

Arra a rövid időre meg igenis keménynek kell lenni. Nem ultimátumokat osztogatni magadnak, hanem keményen nemet mondani a cigire és a nassra is.

Persze amikor tudsz, menj sportolni, az nagyon jól megtámogatja a dolgot.

2014. márc. 27. 23:32
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsot.:) A ciginek nemet tudok mondani mert nem kívánom csak azért vettem fontolóra mert lehet, hogy úgy lefogynék de örülök, hogy már nem cigizek tehát vissza szokni biztos, hogy nem fogok.. A nassolásnak meg megpróbálok nemet mondani, csak nincs könnyű dolgom mert mindig bárki jön hozzám látogatóba meg rokonok is mindig csokit vagy chipset hoznak nekem, de meg mondom nekik, hogy ne nagyon hozzanak már.:)
2014. márc. 29. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!