Mitől fogyjak le? Szülés után maradt rajtam egy jó 10 kg felesleg amitől szeretnék megszabadulni! Tornászok is! De nem fogyok semmit! Van valami szer ami segiti a zsír lebontást?
Figyelt kérdés
2010. szept. 20. 11:21
1/17 anonim válasza:
Nekem ugy tunik ez az egesz fogyas-dolog, hogy csakis attol nem hizok tovabb, amit nem eszek meg.... sajnos.
2/17 anonim válasza:
hogy a kerdesedre is valaszoljak: citromos viz, almaecetes viz es altalaban a sok vizivas segit egy kicsit.
3/17 anonim válasza:
A lényeg, hogy délután már ne egyél szénhidrátot, cukrot, csak húst, tojást, zöldségfélét. 3 óránként egyél, de egyik evés adagja se legyen több két öklömnyinél, így a gíomrod is össze fog szűkülni normál méretűre.
4/17 anonim válasza:
A húgom szülés után Norbi módszerrel fogyott 9 hónap alatt kb. 15 kilót. Nem tornázott, csak a gyerkőc után rohangált egész nap, plusz házimunka.
Nem vett Norbis cuccokat, csak az elvet tartotta be.
Amúgy nekem is bevált, én fél év alatt fogytam 8 kilót, de én nem szültem, és nem tartottam be teljesen a diétát, mert édesítő helyett gyümölcscukrot használtam, mert nem eszem műanyagot.
5/17 anonim válasza:
mikor szültél?Szoptatsz?Én az első után amikor abbahagyta a szopást 8 kg-ot fogytamle ,úgyhogy esténként fél órát 40 percet bicajoztam,enni ugyanúgy ettem.A második után 10 kg-ot fogytam odafigyelve:este 4 után már csak joghurt,gyümölcs ,addig is figyeltem többször keveset ettem főleg zöldségeket húst halat-ettem mást is csak nagyon keveset.Most megálltam,mozogni kéne,de csak a napi gyerek után lótás-futás ehhez kevésnek bizonyul...
6/17 anonim válasza:
Én is szülés után vagyok több mint 15 kg feleslegem volt.Elhatároztam hogy le fogok fogyni már hetekkel elötte készítettem magam lelkileg.Szept. 1 kezdtem a fogyást és azóta lement 6 kg.Nem eszem édeset és szénhidrátot sem.Naponta 1 liter zöldteát iszom.Nem tornázok és nem szedek semmit.A tornát majd a fogyókúra végén akarom elkezdeni mert elég kimerítő így is mégha tornáznék hát összeesnék.
7/17 anonim válasza:
11.45öt tudom csak ismételni.Szénhidrát csökkentés.
8/17 anonim válasza:
Nálam is a szénhidrát csökkentés,és agyerek után meghagyott falatok elhagyása volt sikeres!
9/17 anonim válasza:
Az everlife-nak vagy egy terméke (vagyis van nekik több is), amivel 30 nap alatt lehet egy két ruhaméretet csökkenteni, az a neve, hogy 30days. A nővéremnél bejött, szintén szülés után volt, én még nem próbáltam.
10/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2010. szept. 20. 16:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!