Mitől fogyjak le? Szülés után maradt rajtam egy jó 10 kg felesleg amitől szeretnék megszabadulni! Tornászok is! De nem fogyok semmit! Van valami szer ami segiti a zsír lebontást?
Figyelt kérdés
2010. szept. 20. 11:21
11/17 A kérdező kommentje:
14:09-es válaszoló!
5hónapja szültem!
nem szoptatok már,azért is gondoltam hogy most már el kezdhetek fogyózni!
2010. szept. 20. 16:24
12/17 anonim válasza:
megfelelő diéta,mozgás ,és sok folyadék!napi 4-5 liter csakis víz!!! a táplálkozáson múlik a 70%! egyszerűen amit eszel olyan leszel!!
13/17 anonim válasza:
Nincs semmilyen szer. Normális táplálkozás és sport. Ha valamit el szeretnél érni, azért tenni kell.
15/17 anonim válasza:
A tartós fogyáshoz egészséges életmód szükséges. Jobban jársz vele, mint bármilyen diétával. Én találtam egy tök jó oldalt, ahol könnyen válthatsz életmódot: [link]
16/17 anonim válasza:
Meg kell tanulnod, hogyan állíts magadnak össze étrendet és mellette mozogni is kell. Sok múlik az étkezésen. Önmagában egyik sem elég.
17/17 anonim válasza:
A [link] oldalon letölthetsz egy jó írást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!