Fiúként, hogyan fogyjak le könnyen?
Figyelt kérdés
Először is, 14 éves fiú vagyok, 165-70 cm kb. (nem mértük le mostanában) és 80 kiló. A napokban döntöttem el, hogy le szeretnék fogyni, mert a szokásos szövegem anyámnak hogy: "nem akarok lefogyni, én így érzem jó magamat." igazából hazugság volt. Azért hazudoztam, mert nem szerettem volna lefogyni, nem volt bennem elég akaraterő. De a napokban észrevettem, hogy ez nem jó nekem. Az osztálytársaim is, dagadéknak csúfolnak, és még a KÖZÉLETBEN is hátrányos nekem ez a nagy testsúly. A testemre térve, igazából hasra nem vagyok olyan kövér, van egy minimális úszógumim. De a mellem környékéén, eléggé durva a dolog. Nem olyan nagy a mellem, de arra elég nagy, hogy észrevegyem/észrevegyék. Az igazi háj a combomon van, maga a sípcsontom környéke, izmos, és nem nagyon van rajta háj. De a combom óriási. Akkor a kérdésem, egyértelmű, hogy fogyjak le, gyorsan, könnyen, a mellemről, és a combomról. Sportolási helyzetem, annyi van, hogy van egy szobabicikli itthon, és hát futni tudok :D. Kérlek segítsetek!2014. márc. 28. 19:22
1/5 anonim válasza:
Gyorsan semmiképpen ne akarj fogyni, inkább lassan, szisztematikusan. Keress fogyókúrás diétákat és kövesd valamelyiket. Egyet ne tegyél: semmiféle gyógyszert ne vegyél be, ami fogyást ígér, mert súlyos mellékhatásai lehetnek és egy vagyonba kerülnek. Javában fejlődő szervezet a tiéd, tönkre ne tedd!
2/5 A kérdező kommentje:
Diétára már gondoltam, és már egy sajátos diétát követek, hogy nem eszek semmi dúrva dolgot, amiben zsírok vannak. Na meg, csak reggelizek egész nap, ez használ? Ja és, milyen mozgást javasoltok?
2014. márc. 28. 19:50
3/5 anonim válasza:
14 évesen ne akarj lefogyni! :) Nagyon sokat fogsz még nőni! Hidd el nekem..
Hagyd el a zsírosabb ételeket, a sok kenyeret, egyél több gyümölcsöt.
Keress rá egy Rubint Réka videóra ha nagyon edzeni akarsz, és fokozatosan kövesd őt, mert nagyon sokat segíthet a fogyásban és izmosodásban ;)
4/5 anonim válasza:
Előző válaszoló vagyok.. csak 10 kg feleslegről beszélünk hiszen 170 cmhez 70 kg a passzos :) Az hamar lemegy mert ha 14 évesen ekkora vagy, akkor még nyúlsz egy picit! ;)
5/5 A kérdező kommentje:
Értem, megkeresem Rubint rékát! És amúgy, nem tudom. remélem télleg megnyúlok
2014. ápr. 5. 20:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!