Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogyan fogyjak le a combomról?

Hogyan fogyjak le a combomról?

Figyelt kérdés

165cm-er vagyok és 52kg és 13 éves

És nagyon zavar hogy amikor leülök szinte szétfolyik a combom és nemrég észre vettem hogy ilyen terhességi csík féleség is van rajta igaz hogy nem nagyon látszik de engem zavar

és szeretnék leadni egy kicsit kb 4-5kg-ot de van 1 nagy baj futni nem nagyon tudok mert egyedül nem szeretek és nincs akivel velem együtt futna és a fogyókúra sem esélyes mert mivel még gyerek vagyok olyat nem lehet h csak ilyen kajákat eszek meg csak ennyit mert anyukám amit főz azt eszem és arról hallani sem akarnak h én pl nem eszem meg az utána mert túl zsíros

és fogyasztószerek meg főleg kizárt

szóval tudtok valamilyen ötletet??

2013. okt. 1. 23:16
 1/3 anonim válasza:
Helyi fogyás nincs! Neked diétára és mozgásra van szükséged. Egyik sem megy a másik nélkül.
2013. okt. 2. 01:49
 2/3 anonim ***** válasza:

165 centihez az 52kg ideális súly. El ne kezdj fogyózni!!

A combodon egy kis sport segít, és (bocs) a futás a legjobb. Az, hogy egyedül nem szeretsz, nem akadály. Meg lehet szokni, én se szerettem eredetileg, de most már megszerettem, mert ilyenkor van 1 órám, amíg csak magammal foglalkozom. Még próbálhatod a biciklit vagy a szobabiciklit, esetleg ha eljárnál konditerembe, az is jó lenne.

2013. okt. 2. 10:21
 3/3 A kérdező kommentje:
oké hát konditerembe nem hiszem h eltudok menni de alapból napi szinten biciklizek :) de akkor megyek többször :)
2013. okt. 2. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!